Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φωκάς: Ποιο όπλο; Για ένα πιστόλι που δεν χρησιμοποίησε κανείς; (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φωκάς: Ποιο όπλο; Για ένα πιστόλι που δεν χρησιμοποίησε κανείς; (vid)

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης από το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με θέμα την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο την ΑΕΚ. Ένα 24ωρο μετά τη δήλωσή του ότι «ο Σαββίδης δεν είχε όπλο» ο κ. Φωκάς αναρωτήθηκε για το χαμό που […]

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης από το κόμμα της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με θέμα την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο στο ντέρμπι της Τούμπας με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Ένα 24ωρο μετά τη δήλωσή του ότι «ο Σαββίδης δεν είχε όπλο» ο κ. Φωκάς αναρωτήθηκε για το χαμό που γίνεται «ποια όπλα; για ένα πιστόλι που δεν χρησιμοποίησε κανένας; Ούτε ο διαιτητής δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για το πιστόλι».

«Αν ένα όπλο το έχουμε κάνει σημαία ότι θα ξεκαθαρίσουμε το ποδόσφαιρο να μου το πείτε», «η κατοχή του όπλου ήταν νόμιμη και τώρα καταδικάζεται που μπήκε στο γήπεδο» συμπλήρωσε ο κ. Φωκάς.

Επιτέθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης χαρακτηρίζοντας τον «ηθικό αυτουργό» και «εγκληματία», ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα έπρεπε να τιμωρηθούν καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, αρνήθηκαν να βγουν στο γήπεδο παρά την εντολή του διαιτητή.

Ωστόσο, είπε ότι ο Ιβάν Σαββίδη έπρεπε να συλληφθεί και ότι δεν ήταν δικαιολογημένη η εισβολή του ενώ «μετέφρασε» και την κίνηση του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια, να κουνήσει το δάχτυλο στον Σαββίδη λέγοντας ότι «του έλεγε μην μπαίνεις μέσα αλλά ο Σαββίδης είχε την αγανάκτηση. Βάλτε έναν άνθρωπο που έχει επενδύσει 100 εκατ. τα τελευταία 5 χρόνια».

Κατά τον κ. Φωκά, υπάρχει ένας οικονομικός πόλεμος κατά του Ιβάν Σαββίδη «γιατί κάποιοι φαντάζομαι ότι δεν τον θέλουν».

Τέλος, έκανε λόγο για αθηναϊκό κατεστημένο, και πρότεινε η ΕΠΟ να αλλάξει έδρα και να μεταφερθεί σε άλλη πόλη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως το ίδιο πρέπει να γίνει και με ορισμένα Υπουργεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις