Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικτή εκδίκηση: Κυνηγοί σκότωσαν αγέλη και τρώνε ωμή καρδιά λύκου – Σάλος στη χώρα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτή εκδίκηση: Κυνηγοί σκότωσαν αγέλη και τρώνε ωμή καρδιά λύκου – Σάλος στη χώρα (vid)

Σοκ προκαλεί αυτό το βίντεο από το Καζακστάν που δείχνει κυνηγούς να τρώνε ωμή την καρδιά ενός πεθαμένου λύκου – Το βίντεο έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ενώ οι Αρχές κάνουν έρευνα Πριν την φρικτή πράξη on air, οι κυνηγοί σκότωσαν όλη την αγέλη. Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους κυνηγούς να παίρνει στα χέρια του […]

Κυνηγός

Σοκ προκαλεί αυτό το βίντεο από το Καζακστάν που δείχνει κυνηγούς να τρώνε ωμή την καρδιά ενός πεθαμένου λύκου – Το βίντεο έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ενώ οι Αρχές κάνουν έρευνα

Πριν την φρικτή πράξη on air, οι κυνηγοί σκότωσαν όλη την αγέλη.

Στο βίντεο φαίνεται ένας από τους κυνηγούς να παίρνει στα χέρια του την καρδιά, να την δαγκώνει και στην συνέχεια να την περνάει στους υπόλοιπους άνδρες.

Μάλιστα ένας από τους κυνηγούς δεν διστάζει να κάνει κοντινό στο κεφάλι του λύκου, ώστε να δείξει από κοντά το νεκρό ζώο.

Το βίντεο τραβήχτηκε πριν περίπου 2 εβδομάδες, ενώ οι χωρικοί προχώρησαν σε αυτή την βίαια πράξη επειδή λύκοι τους είχαν φάει τα πρόβατα.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις πολλών χρηστών που χαρακτηρίζουν απάνθρωπη την πράξη τους.

«Αυτοί οι λύκοι σκοτώθηκαν μόνο επειδή έπρεπε να φάνε. Πρέπει να προστατέψετε τα πρόβατά σας καλύτερα αντί να σκοτώνετε τέτοια πανέμορφα ζώα », σχολίασε ο Karim Isaev.

Ο Aset Tazabekov πρόσθεσε: “Αυτοί οι κυνηγοί είναι τόσο σκληρά ζώα!”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις