Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Κυκλοφορούσε με μια λόγχη 2 μέτρων καρφωμένη στο στήθος του (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Κυκλοφορούσε με μια λόγχη 2 μέτρων καρφωμένη στο στήθος του (pics)

Ένα περιστατικό που μοιάζει σαν σκηνή βγαλμένη από ταινία συνέβη στην επαρχία Ανούι στην Κίνα, όταν ένας άνδρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση με μία λόγχη δύο μέτρων ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και προσπάθησε να μείνει ακίνητος επί ώρες για να μην προκαλέσει ανυπολόγιστη βλάβη […]

Ένα περιστατικό που μοιάζει σαν σκηνή βγαλμένη από ταινία συνέβη στην επαρχία Ανούι στην Κίνα, όταν ένας άνδρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση με μία λόγχη δύο μέτρων ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Sun, ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και προσπάθησε να μείνει ακίνητος επί ώρες για να μην προκαλέσει ανυπολόγιστη βλάβη στα ζωτικά όργανα.

Με τη συμβολή γιατρών, ο άνδρας επέζησε και μάλιστα πια η κατάσταση της υγείας του είναι σε σταθερή βελτίωση.

Οι γιατροί δίστασαν αρχικά να αφαιρέσουν τη λόγχη φοβούμενοι ότι ο άνδρας θα πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία, οπότε απλά την έκοψαν και τον μετέφεραν σε άλλο νοσοκομείο όπου έγινε τελικά η αφαίρεση.

Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι το περιστατικό εξετάζεται σαν απόπειρα δολοφονίας αλλά αρνήθηκαν να σχολιάσουν εάν έχουν εντοπιστεί οι ύποπτοι μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις