Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Αποκεφάλισαν 6χρονο αγγελούδι μπροστά στην μητέρα του (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Αποκεφάλισαν 6χρονο αγγελούδι μπροστά στην μητέρα του (pics)

Το απάνθρωπο περιστατικό συνέβη όταν η μητέρα με τον γιο, επιχείρησαν να επισκεφτούν έναν θρησκευτικό ναό. Φρίκη που δεν μπορεί να διανοηθεί ούτε ο πιο σκληρός, στην Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας, με θύμα έναν 6χρονο. Ο Zakaria al-Jaber μαζί με την μητέρα του, είχαν πάει να επισκεφτούν το ναό του Προφήτη Μουχαμάντ. Μόλις κατέβηκαν από […]

Αποκεφάλισαν 6χρονο αγγελούδι μπροστά στην μητέρα του

Το απάνθρωπο περιστατικό συνέβη όταν η μητέρα με τον γιο, επιχείρησαν να επισκεφτούν έναν θρησκευτικό ναό.

Φρίκη που δεν μπορεί να διανοηθεί ούτε ο πιο σκληρός, στην Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας, με θύμα έναν 6χρονο.

Ο Zakaria al-Jaber μαζί με την μητέρα του, είχαν πάει να επισκεφτούν το ναό του Προφήτη Μουχαμάντ.

Μόλις κατέβηκαν από το ταξί που τους μετέφερε εκεί, τους πλησίασε ένας άνδρας και τους ρώτησε αν είναι Σιίτες, με την γυναίκα να απαντά θετικά.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα τους και οι άνδρες που κατέβηκαν της άρπαξαν το παιδί μέσα από τα χέρια.

https://twitter.com/Sajid14hussain/status/1093823714972585985

Μπροστά στα μάτια της μάλιστα, άρχισαν να το αποκεφαλίζουν με ένα μπουκάλι, επειδή ήταν λάθος Μουσουλμάνοι όπως χαρακτηριστικά της έλεγαν.

Η μητέρα προσπάθησε να σώσει το μικρό αγόρι, όμως δεν μπορούσε και στη συνέχεια, μπροστά στις φρικιαστικές εικόνες κατέρρευσε.

Πηγή είπε στη Mirror: “Ο οδηγός ταξί έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι για να πάρει ένα θραύσμα από γυαλί, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποίησε για να κόψει τον λαιμό του παιδιού”.

Το περιστατικό αποκάλυψε η μη κερδοσκοπική οργάνωση «Shia Rights Watch» που εδρεύει στις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι κανείς δεν επενέβη.

Εκστρατείες στο διαδίκτυο ζητούν την τιμωρία των δολοφόνων. “Η καρδιά μου πονάει για τη μητέρα που παρακολούθησε τον θάνατο του παιδιού της. Για ποιο έγκλημα τον σκότωσαν”, γράφει ένας χρήστης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις