Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Φορολογικές δηλώσεις 2018: Το «κλειδί» για το επίδομα τέκνων
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2018: Το «κλειδί» για το επίδομα τέκνων

Φορολογικές δηλώσεις 2018: Οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν δείχνουν καθόλου να βιάζονται στην υποβολή των φορολογικών του δηλώσεων. H φετινή διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς, με την παράταση να είναι αναπόφευκτη για μία ακόμη χρονιά. Ωστόσο, σύμφωνα με το newsit. gr, υπάρχουν και αυτοί που μάλλον πρέπει να βιαστούν, προκειμένου να εισπράξουν το […]

Φορολογικές δηλώσεις 2018: Οι Έλληνες φορολογούμενοι δεν δείχνουν καθόλου να βιάζονται στην υποβολή των φορολογικών του δηλώσεων.

H φετινή διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων εξελίσσεται με αργούς ρυθμούς, με την παράταση να είναι αναπόφευκτη για μία ακόμη χρονιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το newsit. gr, υπάρχουν και αυτοί που μάλλον πρέπει να βιαστούν, προκειμένου να εισπράξουν το νέο επίδομα τέκνων.

Διαβάστε ακόμα: Επίδομα στέγασης: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Αφορά σε περίπου 800.000 φορολογούμενους ώστε να εισπράξουν τη δεύτερη δόση του επιδόματος τέκνων η οποία προγραμματίζεται να καταβληθεί στο διάστημα από 25-27 Ιουνίου.

Φέτος θα υπάρξει ξεχωριστή πλατφόρμα για την υποβολή του εντύπου Α21, οι πύλες της οποίας θα ανοίξουν την Παρασκευή 25/5.

Μετά τη φορολογική τους δήλωση δηλαδή θα πρέπει να κάνουν αιτήσεις μέχρι τις 20 Ιουνίου προκειμένου να εισπράξουν κανονικά τη δεύτερη δόση.

Αν δεν προλάβουν τη συγκεκριμένη προθεσμία, τότε το νέο χρονικό περιθώριο θα είναι 20η Ιουλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις