Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φοιτητές κλείδωσαν τον διευθυντή της εστίας στο γραφείο του
ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητές κλείδωσαν τον διευθυντή της εστίας στο γραφείο του

Κλειδωμένος στο γραφείο του ήταν από τις 15.30 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Αθανασόπουλος. Τον άφησαν μέσα για περίπου δύο ώρες! Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι μένουν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Πάτρας στο πλαίσιο του προγράμματος παροχής στέγης του Πανεπιστημίου Πατρών απειλούνται άμεσα με […]

Κλειδωμένος στο γραφείο του ήταν από τις 15.30 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Αθανασόπουλος.

Τον άφησαν μέσα για περίπου δύο ώρες!

Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών, οι οποίοι μένουν σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες της Πάτρας στο πλαίσιο του προγράμματος παροχής στέγης του Πανεπιστημίου Πατρών απειλούνται άμεσα με εξίσωση, με αποτέλεσμα την Παρασκευή να αντιδράσουν και να κλείσουν τον διευθυντή της εστίας μέσα στο γραφείο του, ζητώντας άμεση λύση του προβλήματος.

Το Ινστιτούτο Διά Βίου Μάθησης σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει:

«Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ έχει προγραμματίσει να εξοφλήσει όλα τα ξενοδοχεία που στεγάζουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών μέχρι 30/4, εφόσον αυτά προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα παραστατικά. Κανένας φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών που διαμένει νόμιμα σε ξενοδοχείο εν είδει φοιτητικής εστίας, δε θα απωλέσει τη δυνατότητα στέγασης».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις