Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φοιτήτρια δέχθηκε επίθεση από τοξικομανή στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοιτήτρια δέχθηκε επίθεση από τοξικομανή στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ

Επίθεση από τοξικομανή στον προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δέχτηκε χθες στις 11 το πρωί μία φοιτήτρια Το περιστατικό συνέβη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής. Η φοιτήτρια δέχτηκε επίθεση την ώρα του διαλείμματος από το μάθημά της. Όπως αποκάλυψε η ίδια η φοιτήτρια στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο τοξικομανής την πλησίασε, […]

ΑΠΘ διάδρομος

Επίθεση από τοξικομανή στον προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης δέχτηκε χθες στις 11 το πρωί μία φοιτήτρια

Το περιστατικό συνέβη στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής.

Η φοιτήτρια δέχτηκε επίθεση την ώρα του διαλείμματος από το μάθημά της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια η φοιτήτρια στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο τοξικομανής την πλησίασε, τη χτύπησε στο πρόσωπο και έφυγε.

Μαζί με τη φοιτήτρια ήταν μόνο κορίτσια, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει και να αφήσει τον τοξικομανή να φύγει.

Η κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στη διοίκηση της Πολυτεχνικής Σχολής, καθώς όπως αναφέρθηκε πρόκειται για το πρώτο περιστατικό με φοιτητή να πέφτει θύμα σωματικής βίας από φοιτητή εντός του ιδρύματος.

Την Κυριακή η Συντονιστική Επιτροπή Δράσης κατά των Ναρκωτικών στο ΑΠΘ δημοσίευσε στο Facebook την επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό, στον ΠτΔ και τον υπουργό Παιδείας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις