Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φιγκέιρας: «Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή της Γιουβέντους»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φιγκέιρας: «Θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή της Γιουβέντους»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Υπόσχεση ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Γιουβέντους στο Φάληρο, έδωσε ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ντιόγκο Φιγκέιρας, μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους έχει την ευκαιρία να φτάσει στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης, όμως θα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Υπόσχεση ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει δύσκολη τη ζωή της Γιουβέντους στο Φάληρο, έδωσε ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού, Ντιόγκο Φιγκέιρας, μιλώντας σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους, μετά την ήττα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η ομάδα του Ζόρζε Ζέσους έχει την ευκαιρία να φτάσει στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης, όμως θα πρέπει να νικήσει την αδιάφορη Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» και ο Ολυμπιακός να «κλέψει» βαθμούς από τη Γιουβέντους.

«Νομίζω ότι η Σπόρτινγκ έχει όλες τις προϋποθέσεις να κερδίσει τη Μπαρτσελόνα κι εμείς θα κάνουμε δύσκολη τη ζωή για τη Γιουβέντους», είπε ο Φιγκέιρας, δηλώσεις που αποτελούν πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «O Jogo».

«Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αλλά ήταν καλύτεροι κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν ξέραμε πώς να τις εκμεταλλευτούμε, όπως έκανε η Σπόρτινγκ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις