Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φέτος, δεν σηκώνει πολλά η Ελένη: Oι απαντήσεις της σε ειρωνικά σχόλια followers (pics-vid)
LIFESTYLE

Φέτος, δεν σηκώνει πολλά η Ελένη: Oι απαντήσεις της σε ειρωνικά σχόλια followers (pics-vid)

Η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν επέστρεψε στις οθόνες μας πιο αλλαγμένη από ποτέ, με καλεσμένους πρόσωπα που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στον καναπέ της. Εκτός από τις αλλαγές που έκανε στην εκπομπή της, η Ελένη φαίνεται ότι υιοθέτησε νέα συμπεριφορά γενικότερα. Συγκεκριμένα, εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ δεν διστάζει να απαντά στους […]

Η Ελένη Μενεγάκη τη φετινή σεζόν επέστρεψε στις οθόνες μας πιο αλλαγμένη από ποτέ, με καλεσμένους πρόσωπα που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στον καναπέ της. Εκτός από τις αλλαγές που έκανε στην εκπομπή της, η Ελένη φαίνεται ότι υιοθέτησε νέα συμπεριφορά γενικότερα.

Συγκεκριμένα, εμφανίζεται ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ενώ δεν διστάζει να απαντά στους επικριτές της. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Ελένη έκανε ένα ταξιδάκι στην αγαπημένη της Άνδρο και μάζεψε ελιές, ενώ ανέβασε και σχετική φωτογραφία στο Instagram.

#eleni ?Discover what makes you come alive , and bring more joy into your life !

A post shared by @elenimenegaki on

 

Μέσα στα μηνύματα θαυμασμού, ωστόσο, υπήρξαν κι αυτά που την ειρωνεύτηκαν ή την έκριναν αρνητικά. Η Ελένη Μενεγάκη απάντησε ευθέως:

Δείτε τους παρακάτω διαλόγους

Σήμερα σχολίασε την δραστηριότητα της στην εκπομπή της:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις