Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Υποσχέσεις με το τσουβάλι πριν τις εκλογές – Παροχές τάζει και η Παπανάτσιου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υποσχέσεις με το τσουβάλι πριν τις εκλογές – Παροχές τάζει και η Παπανάτσιου

Μετά τον Τάσο Πετρόπουλο, και η Κατερίνα Παπανάτσιου από το βήμα της Βουλής, προανήγγειλε ότι έρχεται ένα νέο πακέτο παροχών από την Κυβέρνηση. «Επεξεργαζόμαστε μέτρα για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Άμεσα θα δείτε περισσότερα» είπε η υφυπουργός Οικονομικών. «Σήμερα που έχουμε βγει από προγράμματα προχωράμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις και φορολογικές ελαφρύνσεις. Για παράδειγμα η […]

Κατερίνα-Παπανάτσιου.jpg

Μετά τον Τάσο Πετρόπουλο, και η Κατερίνα Παπανάτσιου από το βήμα της Βουλής, προανήγγειλε ότι έρχεται ένα νέο πακέτο παροχών από την Κυβέρνηση.

«Επεξεργαζόμαστε μέτρα για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Άμεσα θα δείτε περισσότερα» είπε η υφυπουργός Οικονομικών.

«Σήμερα που έχουμε βγει από προγράμματα προχωράμε σε στοχευμένες παρεμβάσεις και φορολογικές ελαφρύνσεις. Για παράδειγμα η κατάργηση ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί.

Είναι η πρώτη φορά μετά το 2010 που ένας προϋπολογισμός περιλαμβάνει επεκτατικά μέτρα 910 εκατομμύρια ευρώ. Γίνεται ένα σημαντικό βήμα για την ανάσχεση της λιτότητας».

Όμως η υφυπουργός έριξε βέλη στη ΝΔ λέγοντας ότι «το εντελώς αντίθετο είναι το πρόγραμμα ΝΔ, που κουβαλά τη φιλοσοφία ΔΝΤ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις