Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τσιτσιπάς: Περήφανος που είμαι Έλληνας – Η απρόσμενη ερώτηση από “φαλακρό δημοσιογράφο”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς: Περήφανος που είμαι Έλληνας – Η απρόσμενη ερώτηση από “φαλακρό δημοσιογράφο”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή στο Australian Open και οι ξένοι δημοσιογράφοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για εκείνον.  Μια ερώτηση για τα μαλλιά του δέχθηκε ο 20χρονος στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ραφαέλ Ναδάλ. «Από έναν φαλακρό δημοσιογράφο, σκέφτεσαι ποτέ ότι τα […]

Στέφανος-Τσιτσιπάς-6.jpg

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή στο Australian Open και οι ξένοι δημοσιογράφοι θέλουν να μάθουν τα πάντα για εκείνον. 

Μια ερώτηση για τα μαλλιά του δέχθηκε ο 20χρονος στη συνέντευξη Τύπου, μετά την πρόκρισή του στα ημιτελικά, όπου θα αναμετρηθεί με τον Ραφαέλ Ναδάλ.

«Από έναν φαλακρό δημοσιογράφο, σκέφτεσαι ποτέ ότι τα μακριά μαλλιά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα και να τα κόψεις έπειτα από λίγο;», τον ρώτησε ρεπόρτερ και ο Τσιτσιπάς φάνηκε να αιφνιδιάζεται, ενώ άλλοι γελούσαν.

«Για αυτό θα προσλάβω κομμωτή την επόμενη εβδομάδα», απάντησε αρχικά ο 20χρονος αστειευόμενος.

«Για αυτό φοράω κορδέλα, αλλιώς θα είχα… μεγάλους μπελάδες στα ματς. Μου αρέσουν. Είναι το σήμα κατατεθέν μου. Θα τα κρατήσω, αυτό μπορώ να σας το πω», συμπλήρωσε χαμογελώντας.

Οι ξένοι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να τους αποκαλύψει τους celebrities που του έστειλαν μηνύματα.

«Είμαι σίγουρος ότι δεν τους ξέρετε. Είναι Έλληνες celebrities κι όχι παγκοσμίως γνωστοί».

«Είπες ότι ο στόχος σου είναι ο ημιτελικός. Γιατί όχι ο τελικός;», ήταν η επόμενη ερώτηση.

«Μα αυτό είναι το πρώτο βήμα για να προχωρήσεις. Είμαι ικανοποιημένος που πέτυχα το στόχο μου, αλλά αυτή είναι η αρχή για να προχωρήσεις πιο πέρα… Αυτό ήταν το μίνιμουμ».

Λογικό να ρωτηθεί για την επιρροή των γονιών του που κι οι δύο έπαιζαν τένις, με τον ίδιο να επαναλαμβάνει πόσο τυχερός είναι που προέρχεται από μια τέτοια οικογένεια.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πόσο κοντά βρέθηκε στο να μετακομίσει στην Αυστραλία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν ποτέ κοντά σε κάτι τέτοιο. Ίσως για τους Αυστραλούς να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά όχι, δεν ήμουν ποτέ κοντά».

“Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και που εκπροσωπώ το μπλε και το άσπρο της χώρας μου και αυτή τη σημαία»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις