Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τσακώθηκε με την γυναίκα του και την εκδικήθηκε με αεροσκάφος (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τσακώθηκε με την γυναίκα του και την εκδικήθηκε με αεροσκάφος (vid)

Τραγική κατάληξη είχε μια ενδοοικογενειακή διαμάχη Ο σύζυγος έκλεψε ένα μικρό αεροσκάφος και το έριξε στο σπίτι του, βρίσκοντας τον θάνατο. Το ζευγάρι που έμενε στην πολιτεία της Γιούτα στις ΗΠΑ, καβγάδισε έντονα και ο εξοργισμένος σύζυγος αποφάσισε να εκδικηθεί την γυναίκα του, πέφτοντας με ένα κλεμμένο δικινητήριο αεροσκάφος, πάνω στο σπίτι της οικογένειας. Όπως […]

Αεροσκάφος έπεσε σε σπίτι

Τραγική κατάληξη είχε μια ενδοοικογενειακή διαμάχη

Ο σύζυγος έκλεψε ένα μικρό αεροσκάφος και το έριξε στο σπίτι του, βρίσκοντας τον θάνατο.

Το ζευγάρι που έμενε στην πολιτεία της Γιούτα στις ΗΠΑ, καβγάδισε έντονα και ο εξοργισμένος σύζυγος αποφάσισε να εκδικηθεί την γυναίκα του, πέφτοντας με ένα κλεμμένο δικινητήριο αεροσκάφος, πάνω στο σπίτι της οικογένειας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο 47χρονος Ντουέιν Γιουντ αφού χειροδίκησε εναντίον της συζύγου του μετά από καβγά στο σπίτι τους, στη συνέχεια μετέβη σε μικρό αεροδρόμιο της περιοχής, από όπου έκλεψε το δικινητήριο Τσέσνα, οδηγώντας το με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο σπίτι της οικογένειας.

Από την σφοδρή πρόσκρουσή στο εξωτερικό περίβλημα της κατοικίας, ο Γιουντ βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ως εκ θαύματος κανείς άλλος δεν έπαθε το παραμικρό.

Ο Γιουντ κατείχε δίπλωμα πιλότου, πραγματοποιώντας ταξίδια μικρής διάρκειας με μικρά αεροσκάφη, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του ζευγαριού,οι καβγάδες τους ήταν αρκετά συχνοί κι έντονοι.

Δείτε ακόμη:

Γκρεμισμένο σπίτι στην Αγγλία

Του xρωστούσαν λεφτά κι εκείνος τους γκρέμισε τα σπίτια (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις