Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρύπωσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και το «έγδυσαν»
ΕΛΛΑΔΑ

Τρύπωσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και το «έγδυσαν»

Δύο άνδρες ηλικίας 40 και 21 ετών, οι οποίοι τρύπωσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κρήτη και το άδειασαν από όλα τα προσωπικά αντικείμενα των τουριστών που διέμεναν εκεί αλλά και από τις συσκευές του ξενοδοχείου! Οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με την αστυνομία αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα από δωμάτιο ξενοδοχείου στον […]

Δύο άνδρες ηλικίας 40 και 21 ετών, οι οποίοι τρύπωσαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κρήτη και το άδειασαν από όλα τα προσωπικά αντικείμενα των τουριστών που διέμεναν εκεί αλλά και από τις συσκευές του ξενοδοχείου!

Οι δύο αλλοδαποί, σύμφωνα με την αστυνομία αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα ηλεκτρονικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα από δωμάτιο ξενοδοχείου στον Δήμο Μαλεβιζίου, με συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.000 ευρώ.

Στο δωμάτιο διέμενε μια 75χρονη αλλοδαπή η οποία ξαφνικά βρέθηκε σε ένα «γυμνό» δωμάτιο.

Αυτή είναι η 57χρονη που έταζε δουλειές σε πρεσβείες (pics)

Μετά από αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο συγκεκριμένοι άνδρες διέπραξαν την κλοπή οπότε οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν έρευνα εκεί όπου διέμεναν και βρήκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων και του χρηματικού ποσού, τα οποία η 75χρονη παρέλαβε.

Σήμερα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Μάνα και γιος λιποθύμησαν μέσα σε βόθρο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις