Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρόμος με γυμνό ένοπλο – «Γάζωσε» 4 άτομα (pic + vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος με γυμνό ένοπλο – «Γάζωσε» 4 άτομα (pic + vid)

Τον τρόμο σκόρπισε ένας γυμνός ένοπλος στις ΗΠΑ καθώς «γάζωσε» θαμώνες σε εστιατόριο. Το περιστατικό συνέβη σε ένα κατάστημα Waffle House στο Τενεσί των ΗΠΑ. Ο άνδρας, φορώντας μόνο ένα πράσινο τζάκετ, πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε τουλάχιστον τρεις ακόμη. Διαβάστε ακόμα Βίντεο – ντοκουμέντο: Τραγωδία με 17 νεκρούς  Ο οπλισμένος δράστης, σύμφωνα με […]

Τον τρόμο σκόρπισε ένας γυμνός ένοπλος στις ΗΠΑ καθώς «γάζωσε» θαμώνες σε εστιατόριο.

Το περιστατικό συνέβη σε ένα κατάστημα Waffle House στο Τενεσί των ΗΠΑ.

Ο άνδρας, φορώντας μόνο ένα πράσινο τζάκετ, πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους, ενώ τραυμάτισε τουλάχιστον τρεις ακόμη.

Διαβάστε ακόμα

Βίντεο – ντοκουμέντο: Τραγωδία με 17 νεκρούς 

Ο οπλισμένος δράστης, σύμφωνα με περιγραφές, με ένα ημιαυτόματο τουφέκι τύπου AR-15, εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης λίγο πριν τις 3.30 πμ (τοπική ώρα) και «άνοιξε πυρ» κατά των υπευθύνων του καταστήματος.

Η αστυνομία του Νάσβιλ, ανέφερε στο Twitter ότι ένας εκ των υπευθύνων του πήρε το όπλο ύστερα από πάλη. Το όχημα του δράστη ήταν καταχωρημένο στον 29χρονο Τράβις Ράινκινγκ, ο οποίος ήταν και ο δράστης.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και δεν είναι ακόμα σαφές εάν φέρει και άλλο όπλο. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν και ένα δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή το οποίο ίσως να συνδέεται με την υπόθεση αυτή.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις