Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τροχαίο σοκ στην παλιά Εγνατία: Έντεκα νεκροί! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο σοκ στην παλιά Εγνατία: Έντεκα νεκροί! (pics)

Έντεκα άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην παλιά Εγνατία Οδό. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην παραλιακή Εγνατία της Καβάλας, στο ύψος της Σαρακίνας. Ένα αυτοκίνητο τύπου βαν, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο οποίο επέβαιναν πρόσφυγες και μετανάστες, συγκρούστηκε μετωπικά […]

Έντεκα άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου στην παλιά Εγνατία Οδό.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην παραλιακή Εγνατία της Καβάλας, στο ύψος της Σαρακίνας.

Ένα αυτοκίνητο τύπου βαν, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο οποίο επέβαιναν πρόσφυγες και μετανάστες, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που κινούταν προς Καβάλα και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αποτέλεσμα ήταν να καούν ζωντανοί όλοι οι επιβαίνοντες στο βαν.

Ο οδηγός του φορτηγού, κάτοικος Καβάλας, πρόλαβε και το εγκατέλειψε χωρίς να τραυματιστεί.

Τα δύο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που ανέπτυξε, προφανώς, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και λόγω της υπέρτασης που είχε, έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που προκλήθηκε και είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των επιβαινόντων στο βαν, οι αστυνομικές αρχές δεν μπορούν να εντοπίσουν την ταυτότητά τους και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις