Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τρεις μήνες αποκλεισμός στον διαιτητή που έκανε τάκλιν σε παίκτη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρεις μήνες αποκλεισμός στον διαιτητή που έκανε τάκλιν σε παίκτη

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο διαιτητής Τόνι Σαπρόν, ο οποίος έκανε τάκλιν (!) στον Βραζιλιάνο αμυντικό, Ντιέγκο Κάρλος, στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ για την 20ή αγωνιστική, τιμωρήθηκε με τρίμηνη «καραντίνα» από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ο Σαπρόν, είχε τεθεί προσωρινά εκτός πινάκων από την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, και χθες ανακοινώθηκε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο διαιτητής Τόνι Σαπρόν, ο οποίος έκανε τάκλιν (!) στον Βραζιλιάνο αμυντικό, Ντιέγκο Κάρλος, στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ναντ για την 20ή αγωνιστική, τιμωρήθηκε με τρίμηνη «καραντίνα» από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Ο Σαπρόν, είχε τεθεί προσωρινά εκτός πινάκων από την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, και χθες ανακοινώθηκε πως τιμωρήθηκε τελικά με τρίμηνο αποκλεισμό και ακόμη τρεις μήνες με αναστολή.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των «καναρινιών», έτρεχε προς την άμυνά του για να προλάβει μία επίθεση των Παριζιάνων, ωστόσο δεν πρόλαβε να αποφύγει τον διαιτητή, που κινούνταν δίπλα του.

Ο διαιτητής έπεσε στο έδαφος, ο Κάρλος έκοψε ταχύτητα πίσω του για να μην τον χτυπήσει κι ο Σαπρόν έξαλλος του έκανε τάκλιν, σε μια φάση που πέρασε στην Ιστορία του γαλλικού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Ο Ντιέγκο Κάρλος τον κοιτούσε απορημένος, αλλά η απορία του έγινε οργή, όταν ο Σαπρόν του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα, θεωρώντας ότι έπεσε επίτηδες πάνω του, με συνέπεια ο Βραζιλιάνος να αποβληθεί! Ο Σαπρόν με δήλωση του έκανε λόγο για μια «αδέξια χειρονομία» του και ζήτησε συγγνώμη από τον Βραζιλιάνο άσο.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

https://www.youtube.com/watch?v=QjM827E4_k0

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις