Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία στο Νέο Δελχί – Τουλάχιστον 17 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στο Νέο Δελχί – Τουλάχιστον 17 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο (vid)

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα, όταν πυρκαγιά απανθράκωσε τμήμα κεντρικού ξενοδοχείου στο Νέο Δελχί, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Σύμφωνα με τον διοικητή του πυροσβεστικού σώματος της πρωτεύουσας της Ινδίας, μια γυναίκα και ένα παιδί συγκαταλέγονται στα θύματα της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο Arpit Palace. Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της φωτιάς στο ξενοδοχείο […]

Νέο Δελχί - Τουλάχιστον 17 νεκροί από φωτιά σε ξενοδοχείο

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τα ξημερώματα, όταν πυρκαγιά απανθράκωσε τμήμα κεντρικού ξενοδοχείου στο Νέο Δελχί, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο

Σύμφωνα με τον διοικητή του πυροσβεστικού σώματος της πρωτεύουσας της Ινδίας, μια γυναίκα και ένα παιδί συγκαταλέγονται στα θύματα της πυρκαγιάς στο ξενοδοχείο Arpit Palace.

Άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας της φωτιάς στο ξενοδοχείο αυτό, πρόσθεσε.

Η φωτιά κατασβέστηκε έπειτα από αρκετές ώρες.

Η Times of India, επικαλούμενη αξιωματικούς του πυροσβεστικού σώματος στο Νέο Δελχί, ανέφερε στη διαδικτυακή της έκδοση ότι περίπου 35 φιλοξενούμενοι στο ξενοδοχείο κατορθώθηκε να διασωθούν από τους πυροσβέστες.

Κατά δημοσιεύματα στον ινδικό Τύπο, η γυναίκα και το παιδί σκοτώθηκαν όταν έπεσαν στο κενό για να σωθούν από τις φλόγες.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα. Οι αρχές, οι οποίες διενεργούν έρευνα, μελετούν το ενδεχόμενο να οφειλόταν σε βραχυκύκλωμα.

Φωτογραφίες και πλάνα που μεταδόθηκαν εικονίζουν τον τρίτο και τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου να καίγεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις