Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία σε κλαμπ της Ιταλίας – Ένας ανήλικος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία σε κλαμπ της Ιταλίας – Ένας ανήλικος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας

Ένας ανήλικος φέρεται ως υπεύθυνος της τραγωδίας με τους έξι νεκρούς και τους 60 τραυματίες σε κλαμπ στην Ιταλία Η επίθεση, όπως χαρακτηρίζεται, έγινε στο κλαμπ Lanterna Azzurra στην κωμόπολη Κορινάλντο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την La Stampa οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον ανήλικο που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται ότι […]

Ένας ανήλικος φέρεται ως υπεύθυνος της τραγωδίας με τους έξι νεκρούς και τους 60 τραυματίες σε κλαμπ στην Ιταλία

Η επίθεση, όπως χαρακτηρίζεται, έγινε στο κλαμπ Lanterna Azzurra στην κωμόπολη Κορινάλντο τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την La Stampa οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τον ανήλικο που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς φέρεται ότι ψέκασε με σπρέι πιπεριού τους θαμώνες του κλαμπ.

Στο κλαμπ, εκείνη την ώρα βρίσκονταν πάνω από 1.400 άτομα για τη συναυλία του δημοφιλούς ράπερ Sfera Ebbasta.

Το πλήθος έτρεξε προς την έξοδο του κλαμπ με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το μπαλκόνι του κέντρου διασκέδασης.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, έχασαν τη ζωή τους έξι άτομα -πέντε ανήλικοι και μία 39χρονη μητέρα- και τραυματίστηκαν 60, εκ των οποίων οι επτά σοβαρά.

Στο στόχαστρο και οι υπεύθυνοι του κλαμπ 

Ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες αναμένεται να αντιμετωπίσουν και οι υπεύθυνοι του κλαμπ, καθώς οι θαμώνες ήταν υπεράριθμοι σχετικά με τη χωρητικότητα του κέντρου διασκέδασης.

«Η μαμά με προστάτευε μέχρι την τελευταία στιγμή.Προσπάθησε να κάνει χώρο με το κορμί της» δηλώνει στο μεταξύ στη μαρτυρία της η κόρη της 39χρονης γυναίκας που σκοτώθηκε προστατεύοντάς τη με το ίδιο της το σώμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις