Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγικό τέλος για την μάνα και το ενός έτους μωρό της
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγικό τέλος για την μάνα και το ενός έτους μωρό της

Δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθιες των αρχών να εντοπίσουν έγκαιρα την 36χρονη μάνα και το ενός έτους μωρό της που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πέμπτης. Όπως ανακοινώνουν τα τουρκικά μέσα, η μητέρα Χατιτζέ Ακτσαμπάι, ετών 36 και το μικρότερο από τα παιδιά, ο μικρός Μπεκίρ Αράς, ενός έτους, ανασύρθηκαν νεκροί από τον Έβρο. Αγωνία για […]

Δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθιες των αρχών να εντοπίσουν έγκαιρα την 36χρονη μάνα και το ενός έτους μωρό της που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως ανακοινώνουν τα τουρκικά μέσα, η μητέρα Χατιτζέ Ακτσαμπάι, ετών 36 και το μικρότερο από τα παιδιά, ο μικρός Μπεκίρ Αράς, ενός έτους, ανασύρθηκαν νεκροί από τον Έβρο.

Αγωνία για την μητέρα και τα τρία αγγελούδια που αγνοούνται (pic)

Όπως ανέφερε ο κυβερνήτης της επαρχίας της Αδριανούπολης, οι έρευνες γύρω από την πέτρινη γέφυρα της Κασταμονής συνεχίζονται για την εύρεση του επτάχρονου Μπεκίρ Αράς και του μικρότερου αδερφού του, Μεσούτ πέντε ετών.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του Θουρίου. Στη βάρκα επέβαιναν συνολικά εννέα άτομα, όλοι Τούρκοι υπήκοοι.

Μάνα και γιος λιποθύμησαν μέσα σε βόθρο

Οι πέντε από τους επιβάτες, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο μετά το συμβάν και διεσώθησαν, δήλωσαν στις αστυνομικές αρχές ότι μαζί τους στη βάρκα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα, μία γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις