Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του αρχιμανδρίτη (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του αρχιμανδρίτη (vid)

Νεκρός βρέθηκε ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος. Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με το flynews άντρες του Λιμενικού και των Αρχών εντόπισαν το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, χρώματος γκρι σκούρο αναποδογυρισμένο με τον άτυχο αρχιμανδρίτη μέσα σε αυτό, στην παραλία Καμάρες Μάνης. Αγωνία για αρχιμανδρίτη – Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς! Η καταγγελία της […]

Νεκρός βρέθηκε ο αρχιμανδρίτης Ανδρέας Μπολοβίνος.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το flynews άντρες του Λιμενικού και των Αρχών εντόπισαν το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, χρώματος γκρι σκούρο αναποδογυρισμένο με τον άτυχο αρχιμανδρίτη μέσα σε αυτό, στην παραλία Καμάρες Μάνης.

Αγωνία για αρχιμανδρίτη – Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς!

Η καταγγελία της εξαφάνισής του έγινε από συναδέλφους του κληρικούς, οι οποίοι ανέφεραν πως ο 63χρονος αρχιμανδρίτης ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του περίπου στις 19:30 της Δευτέρας, την ώρα που στο Γύθειο και σε μεγάλο τμήμα της Μάνης επικρατούσαν ακραία καιρικά φαινόμενα, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Μάλιστα, το σήμα του κινητού του σταμάτησε να εκπέμπει στις 19:20 της Δευτέρας, με το τελευταίο στίγμα να δίνεται από την περιοχή του Κότρωνα.

Ο 63χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Μάλιστα είχε δώσει την πατρική του περιουσία προκειμένου να φτιαχτεί ένα σπίτι για «Το χαμόγελο του παιδιού».

Η Μαίρη Παναγάκου, η οποία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή, είχε μιλήσει νωρίτερα, το μεσημέρι, στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live.

«Δε μπορεί να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος που βοηθούσε τους πάντες, που δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα… Εχουμε κινητοποιηθεί όλοι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ελικόπτερο, υπάρχουν δυνάμεις από παντού από Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, Αστυνομία, ο Δήμος, είναι κινητοποιημένοι όλοι. Δεν ξέρει κανείς από ποια μεριά πήγε και εκείνη την ώρα πρέπει να έπεσε στην τρομερή, καταστροφική καταιγίδα που είχαμε. Βγήκε στο Γύθειο η θάλασσα πάνω στους δρόμους. Ήταν πολύ τυπικός. Δε θα μπορούσε ποτέ να χαθεί αυτός ο άνθρωπος, να εξαφανιστεί και να μην πάρει ένα τηλέφωνο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις