Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τρία χρόνια από το “τέλος” του David Bowie και η Iman, δεν ξεχνά ποτέ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρία χρόνια από το “τέλος” του David Bowie και η Iman, δεν ξεχνά ποτέ

Τρία χρόνια πέρασαν από το θάνατο του David Bowie και το πρώην σούπερ μοντέλο και σύντροφός του Iman τιμά με κάθε ευκαιρία τη μνήμη του αγαπημένου της. Απόδειξη για την αιώνια λατρεία της γι’ αυτόν, το χρυσό κρεμαστό κόσμημα με το όνομά του στο λαιμό της,που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Άλλωστε ο David Bowie και η Iman έζησαν έναν μεγάλο […]

David Bowie

Τρία χρόνια πέρασαν από το θάνατο του David Bowie και το πρώην σούπερ μοντέλο και σύντροφός του Iman τιμά με κάθε ευκαιρία τη μνήμη του αγαπημένου της.

Απόδειξη για την αιώνια λατρεία της γι’ αυτόν, το χρυσό κρεμαστό κόσμημα με το όνομά του στο λαιμό της,που δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Άλλωστε ο David Bowie και η Iman έζησαν έναν μεγάλο έρωτα και η Iman μετά το θάνατό του σε κάθε της δήλωση της ανέφερε: “αυτός θα είναι πάντα ο σύζυγός μου».

Αποτέλεσμα εικόνας για david bowie

Η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram είναι μία φωτογραφία που δείχνει εκείνη και τον Bowie να περνούν χαλαρές στιγμές μαζί.

Η λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση έγραφε: «Αιώνια μνήμη, αιώνια αγάπη».

View this post on Instagram

Jan 8th Eternal Memories, Eternal Love #BowieForever

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

Στις 10 Ιανουαρίου του 2016 ο μεγάλος Ντέιβιντ Μπόουι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών έπειτα από 18μηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Δύο μέρες πριν τον θάνατό του και ανήμερα των 69ων γενεθλίων του φρόντισε να μας κάνει το τελευταίο του δώρο με το άλμπουμ «Blackstar».

Το 2002 το BBC σε μια δημοσκόπηση τον κατέταξε μέσα στους 100 μεγαλύτερους Βρετανούς, στη θέση 29.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της καριέρας του, πούλησε πάνω από 140 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Το 2004 το περιοδικό «Rolling Stone» τον κατέταξε 39ο στη λίστα με τους «100 μεγαλύτερους καλλιτέχνες όλων των εποχών» και 23ο στη λίστα με τους κορυφαίους τραγουδιστές.

Το 1996 μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame.

Αποτέλεσμα εικόνας για david bowie
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις