Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το Pornhub “μίλησε”: Πατριώτες οι… Έλληνες, τι ψάχνουν σαν τρελοί στη διάσημη ιστοσελίδα
PLUS

Το Pornhub “μίλησε”: Πατριώτες οι… Έλληνες, τι ψάχνουν σαν τρελοί στη διάσημη ιστοσελίδα

Την 27η θέση, στην παγκόσμια κατάταξη των χρηστών του διαδικτύου που αναζήτησαν ερωτικό περιεχόμενο στο Pornhub, κατέλαβε η Ελλάδα το 2018.  Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, το 2018, το 27% -σχεδόν το ένα τρίτο δηλαδή- των επισκεπτών του Pornhub ήταν γυναίκες. O μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα ήταν τα 11 λεπτά […]

Pornhub

Την 27η θέση, στην παγκόσμια κατάταξη των χρηστών του διαδικτύου που αναζήτησαν ερωτικό περιεχόμενο στο Pornhub, κατέλαβε η Ελλάδα το 2018. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η δημοφιλής ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου, το 2018, το 27% -σχεδόν το ένα τρίτο δηλαδή- των επισκεπτών του Pornhub ήταν γυναίκες. O μέσος χρόνος παραμονής στην ιστοσελίδα ήταν τα 11 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα.

Όσον αφορά στις προτιμήσεις των επισκεπτών, ο πρώτος όρος που αναζήτησαν οι Έλληνες ήταν το… Greek! Αμέσως μετά ήταν το… milf, το greek amateur, το greek pornstars.

Τα συγκεντρωτικά στοιχεία για την Ελλάδα / Πηγή: PornHub

Μεταξύ άλλων, στοιχείων προκύπτει η προτίμηση των Ελλήνων στις Τσέχες και τους Τσέχους, με την αναζήτηση του όρου να είναι κατά 48% αυξημένη συγκριτικά με τον παγκόσμιο μέσο όρο.

Εντύπωση προκαλεί και η αυξημένη κατά 53% αναζήτηση της λέξης Euro καθώς και η κατά 144% μεγαλύτερη αναζήτηση του όρου feet.

Η νούμερο ένα κατηγορία των Ελλήνων πάντως ήταν το Lesbian. 

Σύμφωνα με το Pornhub, τα «κλικς» στην ιστοσελίδα μειώθηκαν κατά 10% παγκοσμίως, την ημέρα του γάμου του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, καθώς και κατά τη διάρκεια των μεγάλων αθλητικών γεγονότων (11% κατά το Μουντιάλ, 9% με 22% στον τελικό του Champions League κ.ό.κ.).

Παγκοσμίως, μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η πορνοστάρ Stormy Daniels, λόγω της ανάμιξής της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

H κατάταξη αναζητήσεων για celebrities το 2018 / Πηγή: PornHub
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις