Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το Instagram έγινε “κακό” και μαρτυρά τους χρήστες
PLUS

Το Instagram έγινε “κακό” και μαρτυρά τους χρήστες

Το νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε δοκιμαστικά προς το παρόν το Instagram έχει προκαλέσει τεράστια σύγχυση στους χρήστες του, καθώς πλέον στα μηνύματα φαίνεται αν είναι ενεργός ο χρήστης και πριν πόση ώρα έστειλε κάποιο μήνυμα, δηλαδή χρησιμοποίησε την υπηρεσία Direct Messages. Το χαρακτηριστικό έχει εμφανιστεί σε λειτουργικά Android αλλά και iOs και αφορά αποκλειστικά τα […]

Το νέο χαρακτηριστικό που πρόσθεσε δοκιμαστικά προς το παρόν το Instagram έχει προκαλέσει τεράστια σύγχυση στους χρήστες του, καθώς πλέον στα μηνύματα φαίνεται αν είναι ενεργός ο χρήστης και πριν πόση ώρα έστειλε κάποιο μήνυμα, δηλαδή χρησιμοποίησε την υπηρεσία Direct Messages.

Το χαρακτηριστικό έχει εμφανιστεί σε λειτουργικά Android αλλά και iOs και αφορά αποκλειστικά τα μηνύματα.

Πρακτικά αυτό που κάνει είναι να δείχνει δίπλα στο όνομα του κάθε χρήστη πότε ήταν online στην εφαρμογή, αναγράφοντας για παράδειγμα «Ενεργός τώρα», «Ενεργός σήμερα» «Ενεργός πριν 1 ώρα», «Ενεργός πριν 25 λεπτά» κ.ο. κ.

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να αγνοήσετε κάποιο μήνυμα που λάβατε, αυτό πλέον γίνεται πολύ πιο δύσκολο, αφού ο αποστολέας μπορεί να δει αν έχετε μπει στα Direct Messages και στείλατε μήνυμα κάπου αλλού, δηλαδή χρησιμοποιήσατε την υπηρεσία.

Το χαρακτηριστικό έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα σε όλους τους λογαριασμούς και αν θέλετε να το απενεργοποιήσετε, η διαδικασία είναι η εξής:   – Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις/ Options – Πηγαίνετε στο Εμφάνιση Κατάστασης Δραστηριότητα/ Show Activity Status – Απενεργοποιήστε τη ρύθμιση σε «Off»

Να σημειωθεί πως αν η δυνατότητα απενεργοποιηθεί, δεν θα μπορείτε να δείτε την κατάσταση δραστηριότητας άλλων λογαριασμών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις