Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Το «1ο Ράλλυ Αμαζών» σε Πεύκη & Λυκόβρυση
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το «1ο Ράλλυ Αμαζών» σε Πεύκη & Λυκόβρυση

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό του κόσμου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου το «1ο Ράλλυ Αμαζών» στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση -παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες- με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αξία και τον ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη εποχή η […]

Με μεγάλη επιτυχία και ενθουσιασμό του κόσμου ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Μαρτίου το «1ο Ράλλυ Αμαζών» στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση -παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες- με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας. Ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων ανέδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αξία και τον ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη εποχή η γυναίκα, μέσα από τη συμβολική συνδιοργάνωση με την Λέσχη Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου. Από νωρίς το πρωί το προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα στην Πεύκη πλημμύρισε από μοναδικές «αντίκες» με τις αμαζόνες οδηγούς τους, λάτρεις του παλαιού αυτοκινήτου, να δίνουν το δικό τους ξεχωριστό στίγμα στην άρτια διοργάνωση. Μετά το μεσημέρι τα εντυπωσιακά αυτοκίνητα τερμάτισαν στο κέντρο της Λυκόβρυσης, τα οποία έγιναν πόλος έλξης του συγκεντρωμένου πλήθους που ήθελαν να απαθανατίσουν τις μοναδικές στιγμές.

Λίγο πριν την εκκίνηση του Ράλλυ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη χαρά να απολαύσουν ένα ιδιαίτερο μουσικοχορευτικό δρώμενο νεαρών κοριτσιών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον τερματισμό των αυτοκινήτων πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις στο εστιατόριο ΦΙΛΙΤΙΟΝ από το Προεδρείο της ΦΙΛΠΑ. Την επίβλεψη της ασφάλειας στη μετακίνηση των αυτοκινήτων είχε η Τροχαία Κηφισιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις