Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το υπέροχο vintage αξεσουάρ που θα ανανεώσει τον χώρο σου
PLUS

Το υπέροχο vintage αξεσουάρ που θα ανανεώσει τον χώρο σου

Αυτή την εποχή, μετά το καλοκαίρι, πάντα θέλουμε μια ανανέωση. Η αρχή, γίνεται πάντα στο σπίτι, στη φωλίτσα που μας καλοδέχεται το βράδυ μετά τη δύσκολη μέρα. Ο χώρος μας, πρέπει να είναι ζεστός, ιδιαίτερος και άνετος. Και τα τρία αυτά, σου τα προσφέρει ένα τέλειο «αξεσουάρ», που γίνεται παράλληλα ένα  μέσο αποθήκευσης. Ο λόγος […]

Vintage-Living-Room-Ideas

Αυτή την εποχή, μετά το καλοκαίρι, πάντα θέλουμε μια ανανέωση. Η αρχή, γίνεται πάντα στο σπίτι, στη φωλίτσα που μας καλοδέχεται το βράδυ μετά τη δύσκολη μέρα.

Ο χώρος μας, πρέπει να είναι ζεστός, ιδιαίτερος και άνετος. Και τα τρία αυτά, σου τα προσφέρει ένα τέλειο «αξεσουάρ», που γίνεται παράλληλα ένα  μέσο αποθήκευσης.

Αποτέλεσμα εικόνας για leaning ladder  vintage

Ο λόγος  για την ξύλινη σκάλα που με τον vintage αέρα της έρχεται για να δώσει μια εντελώς ξεχωριστή διάσταση στη διακόσμηση του χώρου μας.

Μπορεί να λειτουργήσει ως ραφιέρα και σε αυτή να τοποθετήσουμε πολλά διακοσμητικά ή και πράγματα που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Η σκάλα μπαίνει στο καθιστικό, το υπνοδωμάτιο και το μπάνιο.

Αποτέλεσμα εικόνας για leaning ladder  vintage Αποτέλεσμα εικόνας για leaning ladder  vintage Αποτέλεσμα εικόνας για leaning ladder  vintage Αποτέλεσμα εικόνας για leaning ladder  vintage Αποτέλεσμα εικόνας για leaning ladder  vintage Αποτέλεσμα εικόνας για leaning ladder  vintage Αποτέλεσμα εικόνας για leaning ladder  vintage
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις