Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το τελευταίο αντίο στον Θόδωρο Μιχόπουλο -Δάκρυσε ο Αλέξης Τσίπρας (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο αντίο στον Θόδωρο Μιχόπουλο -Δάκρυσε ο Αλέξης Τσίπρας (pics-vid)

Στο Α’ Νεκροταφείο ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο και πρώην στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Θόδωρο Μιχόπουλο, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 66 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτισε δακρυσμένος τον συνεργάτη του, ενώ παρόντες στο Α’ νεκροταφείο ήταν πολλοί υπουργοί και εκατοντάδες δημοσιογράφοι.. Ο Θόδωρος Μιχόπουλος έφυγε σε ηλικία 66 ετών , στις […]

Στο Α’ Νεκροταφείο ειπώθηκε το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο και πρώην στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Θόδωρο Μιχόπουλο, ο οποίος «έφυγε» σε ηλικία 66 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αποχαιρέτισε δακρυσμένος τον συνεργάτη του, ενώ παρόντες στο Α’ νεκροταφείο ήταν πολλοί υπουργοί και εκατοντάδες δημοσιογράφοι..

Ο Θόδωρος Μιχόπουλος έφυγε σε ηλικία 66 ετών , στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε λόγω ανακοπής καρδιάς.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε σε επιτελικές θέσεις σε διάφορα μέσα ενημέρωσης και δούλεψε πολλά χρόνια στην ΕΡΤ, όπου μεταξύ άλλων ήταν αρχισυντάκτης του δελτίων ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε το 1983 στην εφημερίδα «Αυγή», ως συντάκτης ύλης. Στη συνέχεια, ανέλαβε αρχισυντάκτης αλλά και υπήρξε πολιτικός αρθρογράφος της εφημερίδας.

Εργάστηκε στις εφημερίδες «Το Βήμα», «Η Πρώτη», και στην «Εποχή» ως αρθρογράφος και διετέλεσε, επίσης, επί σειρά ετών, αρχισυντάκτης πολιτικών εκπομπών στην ΕΡΤ, τον ΑΝΤ1, τον Σκάι, και το Σταρ.

Για μεγάλο διάστημα ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, θέση από την οποία αποχώρησε το 2017. Συνέχισε ομως να ειναι στενός συνεργάτης του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εκφώνησε τον επικήδειο και αναφέρθηκε στον συνεργάτη και φίλο του Θόδωρο Μιχόπουλο:

«Θα συνεχίσουμε να μιλάμε και να σκεφτόμαστε μαζί του. Θα του απαντάμε και θα μας απαντά. Ο Θόδωρος Μιχόπουλος ηταν σπουδαίος άνθρωπος, ευφυής και μπορούσε να μυριστεί την κουτοπονηριά. Ειναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε, ειδικά για μας που δεν πολυπιστεύουμε.. οτι θα υπάρξει συνάντηση στο μέλλον. Μας βοήθησε οσο δεν μπορώ να σας πώ με την διαπραγμάτευση. Θα τον θυμόμαστε με τις πλαστικές σακούλες γεμάτες εφημερίδες και να μασουλάει ενα κουλούρι. Κουράγιο στην Κατερίνα και στον Παύλο».

Το παρών στην κηδεία έδωσε και ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Υπήρξαν άλλωστε για χρόνια συνάδελφοι με τον Θόδωρο Μιχόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις