Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το τελευταίο “αντίο” στον αδικοχαμένο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (pics-vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τελευταίο “αντίο” στον αδικοχαμένο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (pics-vids)

Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον ποινικολόγο, που δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του την Πέμπτη. Βυθισμένοι στη θλίψη, τα παιδιά του και η σύζυγός του έχουν στο πλευρό τους πλήθος κόσμου, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Ελληνικό. «Ήμουν και […]

Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον ποινικολόγο, που δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του την Πέμπτη.

Βυθισμένοι στη θλίψη, τα παιδιά του και η σύζυγός του έχουν στο πλευρό τους πλήθος κόσμου, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Ελληνικό.

«Ήμουν και θα είμαι η συνέχειά σου στο δικηγορικό σύλλογο και δεν θα αφήσω κανέναν να υπερασπιστεί τους δολοφόνους» είπε η αδερφή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Δεν πρόλαβες να έρθεις το γραφείο ο γιος σου, ο Νώντας, το παλικάρι μας. Αυτό ήθελες αλλά δεν πρόλαβες».

«Χειριζόσουν και τις πιο δύσκολες υποθέσεις σαν να ήταν το πιο απλό πράγμα του κόσμου. Έφυγες νωρίς και πικραμένος, σε στεναχώρησαν και αυτό μου έλεγες μέχρι το τελευταίο μεσημέρι» συνέχισε η αδερφή του δικηγόρου.

«Εσύ, ο καλύτερος οικογενειάρχης, πατέρας και σύζυγος, ερωτευμένος πάντα με το Βικάκι σου, μέσα στην ευτυχία σας που όλοι ζήλεψαν, κι ο Χάρος ακόμα».

«Δεν θα μπορέσω να πω άλλα, δεν θα αφήσω κανέναν να σπιλώσει το όνομά σου. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Στην κηδεία παρευρέθη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, αλλά και δικηγόροι. Ανάμεσα στους παρόντες και οι Ντόρα Μπακογιάννη, Κώστας Καραμανλής, Νίκος Δένδιας, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Επικήδειους εκφώνησαν ο Βασίλης Αλεξανδρής και ο Δημήτρης Βερβεσός από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Επίσης το «παρών» έδωσαν ο Μάκης Βορίδης, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Κώστας και η Αλεξία Μπακογιάννη, η Νίνα Βλάχου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις