Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το τελευταίο αντίο στον ήρωα σμηναγό (pics- vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Το τελευταίο αντίο στον ήρωα σμηναγό (pics- vid)

Σε ένα βουβό κλίμα ανείπωτης συγκίνησης η Ελλάδα αποχαιρετά τον ήρωα σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο. Στο Μορφοβούνι Καρδίτσας  παίζεται η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η οικογένειά του, σύζυγος, παιδιά, γονείς και μαζί τους όλοι οι Ελληνες αποχαιρετούν τον 34χρονο πιλότο. Γιώργος Μπαλταδώρος: Η τελευταία πράξη του δράματος (pics – vid) […]

Σε ένα βουβό κλίμα ανείπωτης συγκίνησης η Ελλάδα αποχαιρετά τον ήρωα σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο.

Στο Μορφοβούνι Καρδίτσας  παίζεται η τελευταία πράξη της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα. Η οικογένειά του, σύζυγος, παιδιά, γονείς και μαζί τους όλοι οι Ελληνες αποχαιρετούν τον 34χρονο πιλότο.

Γιώργος Μπαλταδώρος: Η τελευταία πράξη του δράματος (pics – vid)

Η κηδεία του, γίνεται αυτή την ώρα, παρουσία σύσσωμης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, φίλων, συγγενών και συναδέλφων του εκλιπόντος.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του Μαίρη, οι γονείς του και ο αδερφός του Χρήστος. Η σύζυγός του δεν άντεξε τον πόνο. Κατέρρευσε, όπως ανέφερε η απεσταλμένη του Epsilon στην Καρδίτσα, λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία του.

Λίγο πριν αποχαιρετίσει τον άνθρωπό της, τον πατέρα των παιδιών της, τον άνθρωπο που το 2007 ξεκίνησε το ταξίδι της κοινής τους ζωής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις