Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το πρώτο debate των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων – Μπροστά με 33,8% ο Μπακογιάννης (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο debate των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων – Μπροστά με 33,8% ο Μπακογιάννης (vid)

Το πρώτο debate των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων διεξήχθη την Τετάρτη, στο cafe του βιβλιοπωλείο «Ιανός». Ο Κώστας Μπακογιάννης (ΝΔ), ο Νάσος Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) ο Παύλος Γερουλάνος (ΚΙΝΑΛ), και ο Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ), απάντησαν σε πέντε θεματικές για την πόλη και πρότειναν το δικό τους σχέδιό για τη βελτίωση της πρωτεύουσας. Οι ερωτήσεις ήταν κοινές για […]

Το-πρώτο-debate-των-υποψηφίων-δημάρχων-Αθηναίων.jpg

Το πρώτο debate των υποψηφίων δημάρχων Αθηναίων διεξήχθη την Τετάρτη, στο cafe του βιβλιοπωλείο «Ιανός».

Ο Κώστας Μπακογιάννης (ΝΔ), ο Νάσος Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) ο Παύλος Γερουλάνος (ΚΙΝΑΛ), και ο Νίκος Σοφιανός (ΚΚΕ), απάντησαν σε πέντε θεματικές για την πόλη και πρότειναν το δικό τους σχέδιό για τη βελτίωση της πρωτεύουσας.

Οι ερωτήσεις ήταν κοινές για όλους ενώ υπήρξε και καταμέτρηση στον χρόνο των απαντήσεων.

Παρακολουθήστε το βίντεο από το debate:

Μπροστά με 33,8% ο Μπακογιάννης 

Πρώτος και με διαφορά έρχεται ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη ΝΔ, Κώστας Μπακογιάννης, σε δημοσκόπηση της Opinion Poll για τον δήμο της πρωτεύουσας.

Ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας συγκεντρώνει ποσοστό 33,8% στην πρόθεση ψήφου. Οι ερωτηθέντες στην έρευνα απαντούν ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμη ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα ψηφίσουν, σε ποσοστό 25,7%. Το 8,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ψήφιζε τον υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ Παύλο Γερουλάνο, ενώ ακολουθεί στην τρίτη θέση των υποψηφίων ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, με ποσοστό 7,9%.

Ο εκλεκτός του κυβερνώντος κόμματος, ο Νάσος Ηλιόπουλος καταλαμβάνει μόλις την πέμπτη θέση, με ποσοστό 6%.

Ο προερχόμενος από τη ΝΔ, με μακρά όμως πορεία στην αυτοδιοίκηση στον δήμο της Αθήνας Χρήστος Τεντόμας παίρνει ποσοσό 6,2%. Ακολουθεί ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ ,ε 4,2%, ενώ το 2,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα επέλεγε την αποχή από τις κάλπες.

Περίπου το 57% των ερωτηθέντων απαντά ότι έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον Κώστα Μπακογιάννη, ενώ είναι εντυπωσιακό ότι το 59,3% απαντά ότι δεν γνωρίζει τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις