Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το πιο γοητευτικό ζώδιο – Σε “καθηλώνει” αμέσως, συνήθως το ερωτεύεσαι
PLUS

Το πιο γοητευτικό ζώδιο – Σε “καθηλώνει” αμέσως, συνήθως το ερωτεύεσαι

Υπάρχουν κάποια ζώδια που κάνουν μια καλή πρώτη εντύπωση. Δείχνουν ενδιαφέρον για τους άλλους, είναι σίγουροι για τον εαυτό τους. Ωστόσο, ένα ζώδιο Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Ο Λέων παρουσιάζει τον εαυτό του με έναν μοναδικό τρόπο. Ντύνεται κομψά, είναι πάντα περιποιημένος, με πολύ θετική αύρα. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσεις εύκολα. Είναι […]

Το πιο γοητευτικό ζώδιο

Υπάρχουν κάποια ζώδια που κάνουν μια καλή πρώτη εντύπωση. Δείχνουν ενδιαφέρον για τους άλλους, είναι σίγουροι για τον εαυτό τους.

Ωστόσο, ένα ζώδιο

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Ο Λέων παρουσιάζει τον εαυτό του με έναν μοναδικό τρόπο. Ντύνεται κομψά, είναι πάντα περιποιημένος, με πολύ θετική αύρα. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσεις εύκολα. Είναι φιλικός, μιλά αρκετά αλλά αποφεύγει να περιαυτολογεί.

Ο Λέων ξέρει ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι υπερβολικό για να ξεχωρίσει από το πλήθος. Έχει μια έμφυτη αίσθηση και καταλαβαίνει πότε είναι η ζωή του πάρτι και πότε πρέπει να αφήσει τους άλλους να λάμψουν.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ο Κριός είναι τόσο ζωντανός και ενθουσιώδης που οι άνθρωποι τον λατρεύουν. Ένας από τους τρόπους που τους βοηθά να δημιουργήσουν μια φανταστική πρώτη εντύπωση είναι η γλώσσα του σώματός τους. Ο Κριός ξέρει ότι όταν γνωρίζει κάποιον, αυτό το άτομο δίνει τα πάντα, και γι’ αυτό δεν πρόκειται να είναι υπερβολικά σαρκαστικός ή να σχολιάσει αρνητικά κάτι που δεν του αρέσει.

Αυτό το ζώδιο παρουσιάζει την πιο αισιόδοξη και θετική πλευρά του εαυτού του και το μεταφέρει αυτό στους άλλους χαμογελώντας με τα μάτια και με την γλώσσα του σώματός του.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης δεν χρειάζεται να υποκρίνεται τον ενθουσιασμό του όταν γνωρίζει κάποιο άτομο. Φαίνεται αμέσως ότι περνά καλά. Έχει ένα φοβερό ένστικτό  για τους ανθρώπους και φαίνεται να ξέρει τι να κάνει και τι λέει.

Ο Τοξότης είναι συνήθως ακροατής επειδή είναι πολύ καλός στο να βρει κάτι ενδιαφέρον σε σχεδόν οποιαδήποτε συζήτηση. Έχει μια άνεση με τον εαυτό του, που αν αρχικά φαίνεται υπερβολική, εν τέλει κερδίζει τους πάντες.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί ξέρουν τι να κάνουν για να κάνουν μια φοβερή πρώτη εντύπωση. Λένε τα σωστά πράγματα και είναι αρκετά άνετοι με το σώμα τους.

Προετοιμάζονται αρκετή ώρα για οπουδήποτε κι αν πάνε. Θα κάνουν την έρευνά τους για μια εταιρεία πριν από μια συνέντευξη, θα έχουν θέματα συζήτησης έτοιμα και πολλά αστεία.

Οι Σκορπιοί είναι πολύ διαισθητικοί, και τείνουν να ακολουθούν το ένστικτό τους προκειμένου να κάνουν μια καλή πρώτη εντύπωση. Αν νιώθουν ότι πρέπει να είναι ανοιχτοί, αλλά όχι πολύ αυθόρμητοι, τότε αυτό θα κάνουν. Ή αν καταλάβουν ότι τα πράγματα είναι λίγο πιο χαλαρά, θα χαλαρώσουν κι αυτοί λίγο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις