Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το μοναδικό gadget που απευθύνεται αποκλειστικά σε άντρες
PLUS

Το μοναδικό gadget που απευθύνεται αποκλειστικά σε άντρες

Όσοι από εσάς αγαπάτε να πίνετε το ποτό ή τον καφέ σας με παγάκια θα ενθουσιαστείτε με αυτήν την ανακάλυψη που σκοπό έχει να σταματήσει μια και καλή το νέρωμα του ποτού και του καφέ σας. Το συγκεκριμένο gadget λέγεται «Whisky stones», και δημιουργήθηκε αρχικά για να αποφεύγεται το νέρωμα του ουίσκι. Επί χρόνια, οι […]

Όσοι από εσάς αγαπάτε να πίνετε το ποτό ή τον καφέ σας με παγάκια θα ενθουσιαστείτε με αυτήν την ανακάλυψη που σκοπό έχει να σταματήσει μια και καλή το νέρωμα του ποτού και του καφέ σας.

Το συγκεκριμένο gadget λέγεται «Whisky stones», και δημιουργήθηκε αρχικά για να αποφεύγεται το νέρωμα του ουίσκι.

Επί χρόνια, οι δυνατοί πότες αλλά και οι ιδιοκτήτες μπαρ, ήθελαν να δημιουργηθεί ένα gadget που θα έλυνε το πρόβλημα του νερώματος του ουίσκι.

Tα καλά και ακριβά ουίσκι δεν συνοδεύονται ποτέ με πάγο για να μην αλλοιωθεί η γεύση τους. Από την άλλη μεριά, το ουίσκι είναι ένα ποτό που δεν μπορεί να μπει στο ψυγείο για να κρυώσει.

Το πρόβλημα, λοιπόν, ήταν διπλό και χρειαζόταν λύση ενώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα υπήρχε και με τους κρύους καφέδες.

Το μόνο αρνητικό τους είναι πως οι συγκεκριμένες πέτρες δεν είναι οικονομικές, καθώς είναι χειροποίητες.

Oι πέτρες αυτές μπορούν να μπουν και σε φούρνο μικροκυμάτων και να ζεστάνουν τον καφέ ή το τσάι σας, να κάνουν δηλαδή το ακριβώς αντίθετο πράγμα υπέροχο για τους χειμερινούς μήνες που τα ροφήματα κρυώνουν πριν προλάβετε να πιείτε μια γουλιά.

Αν θέλετε να αγοράσετε τις αυθεντικές πέτρες, θα σας κοστίσουν από 5 ευρώ η μία και πάνω.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις