Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το «μαύρο» μήνυμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το «μαύρο» μήνυμα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αν και έκαναν υπομονή και έβαλαν… πλάτη για την ομάδα, δεν πήγαν για προπόνηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτες (9/4) τη Δευτέρα του Πάσχα, ξεκίνησε η αποχή στο «τριφύλλι», μιας και οι ποδοσφαιριστές δεν πήγαν στο Κορωπί να προπονηθούν. Διαβάστε ακόμα Ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τον νέο […]

Το δικό τους μήνυμα στέλνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι αν και έκαναν υπομονή και έβαλαν… πλάτη για την ομάδα, δεν πήγαν για προπόνηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτες (9/4) τη Δευτέρα του Πάσχα, ξεκίνησε η αποχή στο «τριφύλλι», μιας και οι ποδοσφαιριστές δεν πήγαν στο Κορωπί να προπονηθούν.

Διαβάστε ακόμα

Ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τον νέο προπονητή!

Η προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα ήταν προγραμματισμένη για τις 19.00, αλλά στο προπονητικό κέντρο βρέθηκε μόνο ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του.

Πάντως, είχαν προειδοποιήσει τον Βασίλη Κωνσταντίνου για αυτή τους την κίνηση. Ξεκαθάρισαν πως αναμένουν από τη διοίκηση να εξοφληθεί μέρος της δόσης του Δεκεμβρίου σε όλους ανεξαιρέτως τους ποδοσφαιριστές.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο κλοιός στενεύει. Σημειώνεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ξανά προπόνηση την Τετάρτη και οι παίκτες θα έχουν εκ νέου επικοινωνία, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την αποχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις