Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το ΚΤΕΛ του τρόμου – Έσκυψε και…
ΕΛΛΑΔΑ

Το ΚΤΕΛ του τρόμου – Έσκυψε και…

Απίστευτο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνιστή Κρητικό πολιτικό παράγοντα ο οποίος κλείστηκε στις αποσκευές λεωφορείου του ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με το ekriti. gr και την εκπομπή του «Ράδιο Κρήτη», κλεισμένος στον χώρο των αποσκευών βρέθηκε ο γνωστός πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου. Διαβάστε ακόμα Άφωνοι οι αστυνομικοί – Πού έκρυψε το ζευγάρι την κοκαΐνη Επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας, […]

Απίστευτο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνιστή Κρητικό πολιτικό παράγοντα ο οποίος κλείστηκε στις αποσκευές λεωφορείου του ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με το ekriti. gr και την εκπομπή του «Ράδιο Κρήτη», κλεισμένος στον χώρο των αποσκευών βρέθηκε ο γνωστός πολιτικός παράγοντας του Ηρακλείου.

Διαβάστε ακόμα

Άφωνοι οι αστυνομικοί – Πού έκρυψε το ζευγάρι την κοκαΐνη

Επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο από το κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να μεταβούν σε συνεδριακό κέντρο της Ελευσίνας.

Κάποιοι όμως που κάθονταν στις τελευταίες θέσεις του λεωφορείου, άκουσαν έναν θόρυβο που προερχόταν από το κάτω μέρος του οχήματος.

Ο θόρυβος γινόταν ολοένα και εντονότερος, ώσπου ο οδηγός, αναγκάστηκε να σταματήσει το λεωφορείο για να δει τι συμβαίνει.

Μέσα στον χώρο των αποσκευών βρισκόταν ο γνωστός παράγοντας του Ηρακλείου.

Κοστουμαρισμένος και με ένα βαλιτσάκι στο χέρι, βρήκε, τίναξε τις σκόνες από πάνω του και επιβιβάστηκε κανονικά στο λεωφορείο.

Προφανώς ο άτυχος Ηρακλειώτης, είχε σκύψει λίγο… περισσότερο για τις αποσκευές και ο οδηγός δεν τον είδε, έκλεισε τις πόρτες του ειδικού χώρου και τον έκλεισε, άθελά του μέσα!

Πάντως, ο συνεργάτης του, ο οποίος ταξίδευε κανονικά στη θέση του, δεν τον αναζήτησε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις