Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Το κουτί με τη βόμβα είχε κίτρινο υγρό και ένα ρολόι», λέει ο πατέρας Γεώργιος (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το κουτί με τη βόμβα είχε κίτρινο υγρό και ένα ρολόι», λέει ο πατέρας Γεώργιος (vid)

«Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Αυτό είναι τρομακτικό. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ”χτύπημα” στην Εκκλησία, γιατί η Εκκλησία είναι η Αγάπη. Μας κάνει εντύπωση γιατί χτύπησαν την Εκκλησία» Αυτό σχολίασε στον ρ/σ Θέμα ο πατέρας Γεώργιος Τσελαλίδης, Ιερωμένος του Ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την έκρηξη βόμβας. «Το μεταλλικό […]

βόμβα-Κολωνάκι-ιερέας.jpg

«Είναι πολύ περίεργο το γεγονός ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Αυτό είναι τρομακτικό. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το ”χτύπημα” στην Εκκλησία, γιατί η Εκκλησία είναι η Αγάπη. Μας κάνει εντύπωση γιατί χτύπησαν την Εκκλησία»

Αυτό σχολίασε στον ρ/σ Θέμα ο πατέρας Γεώργιος Τσελαλίδης, Ιερωμένος του Ναού του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι για την έκρηξη βόμβας.

«Το μεταλλικό κουτί το βρήκε ο νεωκόρος στην κεντρική είσοδο της Εκκλησίας και εκείνος με τη σειρά του μαζί με τον αστυνομικό το μετέφεραν στο πλάι. Το κουτί είχε ένα κίτρινο υγρό και ένα ρολόι.

Σήμερα είναι η γιορτή του Αγίου Στεφάνου και είχαμε θεία λειτουργία η οποία ξεκινάει στις 07:30, αλλά από τις 07:00 μπαίνει κόσμος για να ανάψει ένα κεράκι.

Ο νεωκόρος από όσα γνωρίζω μέχρι και αυτή την ώρα είναι καλά στην υγεία, αλλά χύθηκε πάλι αίμα αστυνομικού. Να έχει δύναμη του ευχόμαστε», κατέληξε.

«Η Εκκλησία μπορεί να κλυδωνίζεται, αλλά δεν καταποντίζεται».

Αυτόπτης μάρτυρας που βρέθηκε το πρωί σε καφετέρια που στεγάζεται δίπλα από το ναό μιλώντας στους δημοσιογράφους, περιέγραψε τα όσα ακολούθησαν της έκρηξης.

«Δεν πρόλαβα να πω καλημέρα αφού μόλις μπήκα μέσα στην καφετέρια έσκασε έγινε η έκρηξη και βρεθήκαμε όλοι κάτω. Αν δεν ήταν ήμερα αργίας θα είχαμε θύματα. Είδα τον αστυνομικό να είναι κάτω πεσμένος και τραυματισμένος. Τα τζάμια στην καφετέρια δεν έσπασαν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις