Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το εξώφυλλο του Cosmopolitan που διχάζει το διαδίκτυο (pics)
LIFESTYLE

Το εξώφυλλο του Cosmopolitan που διχάζει το διαδίκτυο (pics)

Με την Τες Χόλιντεϊ στο εξώφυλλο κυκλοφορεί το Cosmopolitan Οκτωβρίου στη Μεγάλη Βρετανία και προκαλεί αντιδράσεις. Η Χόλιντει έκλαψε όταν έμαθε πως το περιοδικό την ήθελε στο εξώφυλλο της. «Ένα τέτοιο περιοδικό δεν έχει βάλει ποτέ κάποιον σαν εμένα, ένα πραγματικά χοντρό σώμα, στο εξώφυλλο του» είπε στο BBC. This is progress! This is fantastic! […]

Με την Τες Χόλιντεϊ στο εξώφυλλο κυκλοφορεί το Cosmopolitan Οκτωβρίου στη Μεγάλη Βρετανία και προκαλεί αντιδράσεις.

Η Χόλιντει έκλαψε όταν έμαθε πως το περιοδικό την ήθελε στο εξώφυλλο της. «Ένα τέτοιο περιοδικό δεν έχει βάλει ποτέ κάποιον σαν εμένα, ένα πραγματικά χοντρό σώμα, στο εξώφυλλο του» είπε στο BBC.

«Είμαι σε ένα φανταχτερό εξώφυλλο, δεν άλλαξαν το πως μοιάζω, ο καθένας μπορεί να δει το σώμα μου. Με κάνει πραγματικά περήφανη. Δε σημαίνει μόνο πολλά για μένα αλλά και για τη δουλειά μου. Πιστεύω πως θα επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους που έχουν παρόμοιο σώμα με μένα».

Η 33χρονη έγραψε επίσης στο Twitter πως «αν είχα δει ένα τέτοιο εξώφυλλο σε αυτό το περιοδικό όταν ήμουν νεαρό κορίτσι, θα είχε αλλάξει τη ζωή μου.

Αποτέλεσμα εικόνας για tess holliday

Όμως πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν ότι το συγκεκριμένο εξώφυλλο περνά αρνητικά μηνύματα ακριβώς όπως περνούν και τα εξώφυλλα με τα ανορεξικά μοντέλα.

Η απάντηση ήρθε δια στόματος Τες Χόλιντεϊ: «Το μήνυμά μου δεν είναι ελάτε να γίνουμε όλοι χοντροί… Το μήνυμά μου είναι ας αγαπήσουμε όλοι τον εαυτό μας».

Αποτέλεσμα εικόνας για tess holliday Αποτέλεσμα εικόνας για tess holliday Αποτέλεσμα εικόνας για tess holliday

Δείτε ακόμη:

img_0215featured1
Το ακριβοπληρωμένο plus size μοντέλο ποζάρει με εσώρουχα: «Και οι χοντροί κάνουν σεξ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις