Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Το Δείπνο του Βοσκού»: Ο Αποστόλης Τότσικας, ενσαρκώνει τον Ιησού Χριστό
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το Δείπνο του Βοσκού»: Ο Αποστόλης Τότσικας, ενσαρκώνει τον Ιησού Χριστό

Ο Αποστόλης Τότσικας θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Το Δείπνο του Βοσκού» και θα ενσαρκώσει τον Ιησού Χριστό. Oι πρώτες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας και η μεταμόρφωση του ηθοποιού για τον ρόλο εντυπωσιάζει. «Πρόκειται για αληθινή ιστορία από το Γεροντικό. Η εν λόγω ταινία θα σταλεί στα Φεστιβάλ Καννών, Βερολίνου, Βανκούβερ, Λισαβόνας, Πράγας και γενικά σε […]

Αποστόλης Τότσικας 1

Ο Αποστόλης Τότσικας θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Το Δείπνο του Βοσκού» και θα ενσαρκώσει τον Ιησού Χριστό.

Oι πρώτες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας και η μεταμόρφωση του ηθοποιού για τον ρόλο εντυπωσιάζει.

«Πρόκειται για αληθινή ιστορία από το Γεροντικό. Η εν λόγω ταινία θα σταλεί στα Φεστιβάλ Καννών, Βερολίνου, Βανκούβερ, Λισαβόνας, Πράγας και γενικά σε αρκετά γνωστά διεθνή αλλά και ελληνικά φεστιβάλ κινηματογράφου.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει θέμα με την Εκκλησία, καθώς η ενσάρκωση του Ιησού από τον Αποστόλη είναι απολύτως σύμφωνη με το πραγματικό περιστατικό και δεν προσβάλει ούτε κατ’ελάχιστον τα Θεία» δηλώνει ο δημιουργός της ταινίας, Γιάννης Στραβόλαιμος στην BOVARY.

Το σενάριο έχει ελεγχθεί από γνωστό ιερομόναχο και έχουμε και σύμβουλο, άλλον ιερέα. Πρόκειται για πολύ καλή ιστορία. Η ταινία έχει πολύ απαιτητική φωτογραφία, οπτικά εφέ και πολύ, πολύ απαιτητικές ερμηνείες. Θα φτιάξω και μία καμπάνια crowd funding ώστε να συγκεντρωθεί ένα ασφαλές budget.

Η ταινία βασίζεται στο πραγματικό περιστατικό από το Γεροντικό, ενός καλοκάγαθου βοσκού που συνέφαγε με τον ίδιο Τον Χριστό.

Ένας βοσκός, ο Μαυρογένης, κατεβαίνει μία μέρα στην Εκκλησία του χωριού και ακούει το κήρυγμα του Ιερέα της ενορίας, ο οποίος μιλάει για τον ίσιο δρόμο που πρέπει να ακολουθούν οι πιστοί, χωρίς να λοξοδρομούν ποτέ.

Αν, όντως, ακολουθήσουν μέχρι τέλους τον ίσιο δρόμο, θα φτάσουν στον Παράδεισο και θα συναντήσουν τον Θεό…

https://www.instagram.com/p/Btv5rDCgk8s/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις