Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το γκάτζετ που ξεπούλησε αμέσως: Πρωινό ξύπνημα, από… κάτω
PLUS

Το γκάτζετ που ξεπούλησε αμέσως: Πρωινό ξύπνημα, από… κάτω

Το πρωινό ξύπνημα το μισούμε όλοι ενώ το ξυπνητήρι είναι ικανό να μας χαλάσει και τη μέρα, αφού ο διαπεραστικός του ήχος μόνο νεύρα προκαλεί. Για τις γυναίκες όμως υπάρχει ένα gadget το οποίο υπόσχεται πρωινό ξύπνημα με οργασμό. Το Little Rooster S, έχει πείσει ήδη αρκετές γυναίκες να το εμπιστευθούν. Το πρωτότυπο ξυπνητήρι, που είναι […]

Το πρωινό ξύπνημα το μισούμε όλοι ενώ το ξυπνητήρι είναι ικανό να μας χαλάσει και τη μέρα, αφού ο διαπεραστικός του ήχος μόνο νεύρα προκαλεί.

Για τις γυναίκες όμως υπάρχει ένα gadget το οποίο υπόσχεται πρωινό ξύπνημα με οργασμό.

Το Little Rooster S, έχει πείσει ήδη αρκετές γυναίκες να το εμπιστευθούν. Το πρωτότυπο ξυπνητήρι, που είναι κάτι ανάμεσα σε δονητή και sex toy, δονείται όταν ενεργοποιηθεί το ξυπνητήρι, προκαλώντας την κορύφωση.

Η συσκευή τοποθετείται μέσα από το εσώρουχο αλλά έξω από το σώμα με τρόπο που να ακουμπά την κλειτορίδα της γυναίκας. Στην ρυθμισμένη ώρα αρχίζει να δονείται, πρώτα σε χαμηλό ρυθμό και στη συνέχεια σταδιακά αυξάνει μέχρι το βαθμό και την ένταση που έχει επιλέξει όποιος τη φοράει.

Υπάρχουν συνολικά 30 επίπεδα για να διαλέξει κανείς, τα 27 εκ των οποίων είναι σχεδόν αθόρυβα.

Ταυτόχρονος οργασμός, μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο σεξ

Το Little Rooster εξαντλήθηκε αμέσως και επανακυκλοφόρησε  σε πολύ πιο βελτιωμένη εκδοχή.  Η συσκευή είναι επαναφορτιζόμενη και κοστίζει περίπου 80 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις