Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το απόλυτο cleaning tip για τη σφουγγαρίστρα σας
PLUS

Το απόλυτο cleaning tip για τη σφουγγαρίστρα σας

Νομίζεις ότι επειδή τη βουτάς μέσα στον κάδο σφουγγαρίσματος, «καθάρισες»; Όπως και τα υπόλοιπα αντικείμενα που χρησιμοποιείς για να καθαρίσεις το σπίτι έτσι και η σφουγγαρίστρα θέλει τακτικά καθάρισμα. Δες εδώ πώς θα το πετύχεις, έτσι ώστε και το σφουγγάρισμα του σπιτιού να αφήνει το πάτωμα λαμπερό και πεντακάθαρο. Βγάλε το κάτω μέρος της σφουγγαρίστρας […]

Νομίζεις ότι επειδή τη βουτάς μέσα στον κάδο σφουγγαρίσματος, «καθάρισες»;

Όπως και τα υπόλοιπα αντικείμενα που χρησιμοποιείς για να καθαρίσεις το σπίτι έτσι και η σφουγγαρίστρα θέλει τακτικά καθάρισμα.

Δες εδώ πώς θα το πετύχεις, έτσι ώστε και το σφουγγάρισμα του σπιτιού να αφήνει το πάτωμα λαμπερό και πεντακάθαρο.

Βγάλε το κάτω μέρος της σφουγγαρίστρας και βάλ’ την στο πλυντήριο ρούχων σε υψηλή θερμοκρασία. Φυσικά δεν θα τη βάλεις με τα πουκάμισα και τα υπόλοιπα ρούχα αλλά με άλλα είδη, όπως πανάκια καθαρισμού ή μικρά χαλάκια.

Για καλύτερα και καθαρότερα αποτελέσματα, βούτηξέ την πρώτα σε μια λεκάνη όπου θα έχεις βάλει νερό και ξύδι.

Μην ξεχάσεις να καθαρίσεις και το κοντάρι με ένα βρεγμένο πανάκι που θα έχεις βουτήξει σε ένα απλό μείγμα από νερό και απορρυπαντικό πιάτων.

Άφησέ τα να στεγνώσουν στο μπαλκόνι και μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία τακτικά, κυρίως εάν δεν έχεις κλειστό αποθηκευτικό χώρο για τις σκούπες και τις σφουγγαρίστρες σου και τα αφήνεις αναγκαστικά εκτεθειμένα στη σκόνη του μπαλκονιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις