Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τούρκοι χάκερς χτύπησαν νέα ελληνική ιστοσελίδα
ΕΛΛΑΔΑ

Τούρκοι χάκερς χτύπησαν νέα ελληνική ιστοσελίδα

Μετά τις τεσσερις επιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες από Τούρκους χάκερς στις αρχές του μήνα, το πρωί της Δευτέρας (21/5) σημειώθηκε ακόμα μια ηλεκτρονική επίθεση. Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές, καθώς μετά την κυβερνοεπίθεση που σημειώθηκε, όσοι έμπαιναν στην ίδια ιστοσελίδα της ΕΝΕΑΠ, αντίκριζαν το γνωστό μήνυμα με αυτό που είχαν αναρτήσει οι χάκερς κατά […]

Μετά τις τεσσερις επιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες από Τούρκους χάκερς στις αρχές του μήνα, το πρωί της Δευτέρας (21/5) σημειώθηκε ακόμα μια ηλεκτρονική επίθεση.

Συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Αρχές, καθώς μετά την κυβερνοεπίθεση που σημειώθηκε, όσοι έμπαιναν στην ίδια ιστοσελίδα της ΕΝΕΑΠ, αντίκριζαν το γνωστό μήνυμα με αυτό που είχαν αναρτήσει οι χάκερς κατά τις προηγούμενες επιθέσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Τουρκικό υποβρύχιο κόβει… βόλτες στο Αιγαίο (vid)

Το μήνυμα αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στη χώρα μας και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα και καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε», αναφέρουν σε απειλητικό ύφος οι Τούρκοι χάκερς, οι οποίοι κοινοποιούν το μήνυμά τους υπό τους ήχους τουρκικών στρατιωτικών εμβατηρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις