Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τοποθέτηση Λεωνίδη για τα σενάρια περί ΕΔΕ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τοποθέτηση Λεωνίδη για τα σενάρια περί ΕΔΕ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε για το θέμα της ΕΔΕ στον Βαλέριο Λεωνίδη επειδή πήγε στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου. Ο ολυμπιονίκης τοποθετήθηκε για τα σενάρια περί κλήσης του σε ΕΔΕ, μετά τα λεγόμενα του Χρήστου Ιακώβου σε τηλεοπτική εκπομπή. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Χρήστος Ιακώβου, ο Βαλέριος Λεωνίδης ως αξιωματικός του ελληνικού στρατού, θα έπρεπε να […]

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε για το θέμα της ΕΔΕ στον Βαλέριο Λεωνίδη επειδή πήγε στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου. Ο ολυμπιονίκης τοποθετήθηκε για τα σενάρια περί κλήσης του σε ΕΔΕ, μετά τα λεγόμενα του Χρήστου Ιακώβου σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Χρήστος Ιακώβου, ο Βαλέριος Λεωνίδης ως αξιωματικός του ελληνικού στρατού, θα έπρεπε να πάρει ειδική άδεια πριν μεταβεί στην Τουρκία. Κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ, όπως είπε ο κ. Ιακώβου.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι του έστειλαν τα εισιτήρια για να πάει στην Τουρκία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα ο στρατός τον κάλεσε σε ΕΔΕ. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί έφυγε χωρίς να πάρει άδεια από τον στρατό. Εντάξει, μπορεί μέσα στη βιασύνη του να μην πήρε τηλέφωνο τον διοικητή του», δήλωσε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε».

Όμως, ο σημερινός προπονητής και πρώην Ολυμπιονίκης διέψευσε κατηγορηματικά σε επικοινωνία του με το sport-fm.gr. ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις