Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τι νέο σκαρφίστηκε η Τουρκία για τους «2» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Τι νέο σκαρφίστηκε η Τουρκία για τους «2» (vid)

Νέες κατηγορίες φαίνεται πως βρίσκει η τουρκική Δικαιοσύνη όσο αφορά στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς. Τα επιχειρήματα πλέον του εισαγγελέα δεν είναι μόνο η παράνομη είσοδος σε στρατιωτική περιοχή, αλλά και ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως οι στρατιωτικοί προσπαθούν να διαφύγουν. Πέμπτο «όχι» στην αποφυλάκιση των Κούκλατζη – Μητρετώδη Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, […]

Νέες κατηγορίες φαίνεται πως βρίσκει η τουρκική Δικαιοσύνη όσο αφορά στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Τα επιχειρήματα πλέον του εισαγγελέα δεν είναι μόνο η παράνομη είσοδος σε στρατιωτική περιοχή, αλλά και ότι υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως οι στρατιωτικοί προσπαθούν να διαφύγουν.

Πέμπτο «όχι» στην αποφυλάκιση των Κούκλατζη – Μητρετώδη

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, το κατηγορητήριο αυτό αναμένεται να ενισχυθεί από την εξέταση των κινητών τους, αν και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Μάλιστα, η τουρκική Δικαιοσύνη υποστηρίζει πως θα έπρεπε να ξέρουν την πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν, άρα το γεγονός ότι μπήκαν σε ξένα εδάφη είναι ύποπτο.

Ερντογάν: Τι είπαμε με τον Τσίπρα για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Θυμίζουμε πως οι δύο συλληφθέντες άκουσαν νέο «όχι» στο αίτημα αποφυλάκισής τους και παραμένουν στις φυλακές τις Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις