Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τι κάνει ένας άντρας όταν ανακαλύψει το… “κέρατο”; Ο απατημένος που έγινε viral (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τι κάνει ένας άντρας όταν ανακαλύψει το… “κέρατο”; Ο απατημένος που έγινε viral (vid)

Το… κέρατο δεν το σηκώνει κανείς κι αν μάλιστα το τρίτο πρόσωπο είναι της “οικογενείας”, η δίψα για εκδίκηση δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει Στην προκειμένη, σίγουρα στο να σε δει όλο το διαδίκτυο. Ένας απατημένος, οργάνωσε ολόκληρο πάρτι για να “ξεφτιλίσει” την σύντροφό του και τον κολλητό του – μια φιλία που […]

πάρτι Βενεζουέλα

Το… κέρατο δεν το σηκώνει κανείς κι αν μάλιστα το τρίτο πρόσωπο είναι της “οικογενείας”, η δίψα για εκδίκηση δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει

Στην προκειμένη, σίγουρα στο να σε δει όλο το διαδίκτυο.

Ένας απατημένος, οργάνωσε ολόκληρο πάρτι για να “ξεφτιλίσει” την σύντροφό του και τον κολλητό του – μια φιλία που κράτησε 20 χρόνια.

Ο οικοδεσπότης, προσκάλεσε τους κοντινούς του ανθρώπους σε μια πόλη της Βενεζουέλας, για να τους αποκαλύψει ότι η σύντροφός του εδώ και δύο χρόνια και ο κολλητός του έχουν παράνομη σχέση.

Επίσης, παρότρυνε τους συμμετέχοντες να πάρουν το μικρόφωνο και να μιλήσουν.

«Σήμερα ανακάλυψα κάτι που πραγματικά υποψιαζόμουν στο μυαλό και στην καρδιά μου» λέει ο άνδρας. Η σύντροφός του Νταλιάνα Μελεάν, είναι στο πλάι του.

«Ο Αλμπέρτο, τον οποίο γνωρίζω εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια. Είσαι ο πατέρας του θετού αδερφού μου και φίλος μου. Αλλά το να φλερτάρεις την γυναίκα μου είναι μια δειλή πράξη».

Ο φίλος του, Αλμπέρτο Σομπαλβάρο, είναι οικονομολόγος και πολιτικός πιστός στον πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο.

Ο εραστής και κολλητός του οικοδεσπότη, Αλμπέρτο Σομπαλβάρο

Ο εραστής

Στην συνέχεια, ο οικοδεσπότης παίρνει το τηλέφωνο και δείχνει στους επισκέπτες όλα τα γραπτά μηνύματα που είχαν ανταλλάξει. Επίσης, τον κατηγορεί πως θέλει να αγοράσει ένα διαμέρισμα, με το οποίο έχει ξετρελαθεί η Μελεάν.

«Εδώ είναι όλα τα μηνύματα που ανταλλάξατε με την Νταλιάνα. Η Νταλιάνα ψάχνει για ένα διαμέρισμα αξίας 40.000 δολαρίων και της λέω με τι χρήματα θα το αγοράσεις;» λέει ο άνδρας. «Ξέρω από πού θα τα πάρει, θα αποκτήσει το διαμέρισμα των 40.000 δολαρίων που εσύ θα της πάρεις».

Οι καλεσμένοι τρόμαξαν πως η κατάσταση θα ξεφύγει, αλλά ο απατημένος ήταν πάρα πολύ ψύχραιμος.

Η Μελεάν, στην συνέχεια προσπάθησε να πάρει πίσω το τηλέφωνό της, αλλά ο σύντροφός της το έριξε στην πισίνα.

Κατόπιν μια γυναίκα φαίνεται να περπατά προς την Μελεάν και να την τραβά από την πλευρά του φίλου της.

«Πραγματικά σ’ ευχαριστώ Αλπμπέρτο με όλη μου την καρδιά για την ειλικρινή και βαθιά φιλία που μου έδειξες όλα αυτά τα χρόνια και εσένα επίσης Νταλιάνα, φυσικά γι’ αυτά τα δύο χρόνια που μοιράστηκες μαζί μου μέσα στην υποκρισία» λέει σαρκαστικά.

Και προτού αφήσει το μικρόφωνο, είπε: «Ο Αλμπέρτο και η Νταλιάνα έχουν σχέση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις