Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια αυτοί οι αλήτες εκεί;” – Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη
ΕΛΛΑΔΑ

“Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια αυτοί οι αλήτες εκεί;” – Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Ο πατέρας της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Ρόδο. Ένας από τους δύο κατηγορούμενους φέρεται να εμπλέκεται και σε ακόμη μία περίπτωση βιασμού, που σύμφωνα με την αστυνομία μάλιστα σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τον φόνο της Ελένης. «Τι να σχολιάσω; Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης […]

Ελένη Τοπαλούδη

Ο πατέρας της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Ρόδο.

Ένας από τους δύο κατηγορούμενους φέρεται να εμπλέκεται και σε ακόμη μία περίπτωση βιασμού, που σύμφωνα με την αστυνομία μάλιστα σημειώθηκε λίγες μέρες μετά τον φόνο της Ελένης.

«Τι να σχολιάσω; Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης μου, τι έκανε τόσα χρόνια πριν και ποιος τον συγκάλυπτε; Και το πιο αποτρόπαιο είναι ότι το κορίτσι είναι με ειδικές ανάγκες. Και πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση; Εγώ έχω μιλήσει για κύκλωμα. Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και αυτός και κάποιοι άλλοι αλήτες εκεί;

Πιθανόν, ο ένας να χρηματοδοτούσε τους άλλους, να είχαν και ναρκωτικά… και όλα αυτά σε βάρος κοριτσιών που πήγαιναν εκεί για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν. Το είχα πει ότι θα την πατούσε και κάποιο άλλο κορίτσι, το περιστατικό, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα είχα πει» είπε ο πατέρας.

Αλέξης Κούγιας: Επιλεκτικές διαρροές

«Αυτές οι αποκαλύψεις, ξαφνικά, εγκληματικών πράξεων, επιλεκτικά, βεβαίως, κατά του ενός εκ των κατηγορουμένων, όπως και οι διαρροές, προηγουμένως, έγιναν επιλεκτικά, εις βάρος του ενός εκ των κατηγορουμένων, σχολίασε μιλώντας στο Newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της  Ελένης.

«Γιατί ξαφνικά βλέπω επιλεκτικές διαρροές, ξαφνικά βλέπω αποκαλύψεις και μου κάνει εντύπωση που αυτά δεν έγιναν λίγο πριν, το χρόνο που έγιναν οι πράξεις.

Από τη μια μεριά, αν είναι αλήθεια, είναι σημαντικό γιατί αναδεικνύουν την προσωπικότητα ενός εκ των κατηγορουμένων. Από την άλλη, δημιουργούν σκεπτικισμό στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ την υπόθεση. Γιατί, μου φαίνεται, ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν μια αγιογραφία εις βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις