Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Τιτίβισε» ο Καμμένος για τον Ερντογάν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τιτίβισε» ο Καμμένος για τον Ερντογάν

Τις δηλώσεις του Ερντογάν σχολίασε ο ΥΠΕΘΑ, Πάνος Καμμένος. Αγνώριστος και υπέρμαχος… της ειρήνης εμφανίστηκε ο Ερντογάν, μιλώντας στο τουρκικό κανάλι NTV. «Τώρα θέλουμε ειρήνη, η ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία άλλη», εξέφρασε τονίζοντας πως δεν θέλει άλλες εντάσεις. Διαβάστε ακόμα Ξαφνικό μήνυμα… ειρήνης – Τα «αγκάθια» του Ερντογάν Το παραπάνω λοιπόν πυροδότησε την αντίδραση […]

Τις δηλώσεις του Ερντογάν σχολίασε ο ΥΠΕΘΑ, Πάνος Καμμένος.

Αγνώριστος και υπέρμαχος… της ειρήνης εμφανίστηκε ο Ερντογάν, μιλώντας στο τουρκικό κανάλι NTV. «Τώρα θέλουμε ειρήνη, η ειρήνη με την Ελλάδα αξίζει όσο καμία άλλη», εξέφρασε τονίζοντας πως δεν θέλει άλλες εντάσεις.

Διαβάστε ακόμα

Ξαφνικό μήνυμα… ειρήνης – Τα «αγκάθια» του Ερντογάν

Το παραπάνω λοιπόν πυροδότησε την αντίδραση του κου Καμμένου, «απαντώντας» στην πρόταση ανταλλαγής των 8 Τούρκων αξιωματικών με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

«Όταν μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την πρόταση ανταλλαγής. Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των Λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση», δημοσίευσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις