Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τζανακόπουλος: Διαψεύδει τα περί μεταφοράς στα δικαστήρια των Ελλήνων στρατιωτικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Διαψεύδει τα περί μεταφοράς στα δικαστήρια των Ελλήνων στρατιωτικών

Διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τα περί μεταφοράς στα δικαστήρια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται στην Τουρκία, δεν θα έχουν καμία επαφή σήμερα με τη Δικαιοσύνη. Το ίδιο αναφέρουν και τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Ο κος Τζανακόπουλος, μάλιστα, για το ενδεχόμενο τηλεφωνήματος του πρωθυπουργού στον Ερντογάν, ξεκαθάρισε […]

Διαψεύδει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, τα περί μεταφοράς στα δικαστήρια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται στην Τουρκία, δεν θα έχουν καμία επαφή σήμερα με τη Δικαιοσύνη.

Το ίδιο αναφέρουν και τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Ο κος Τζανακόπουλος, μάλιστα, για το ενδεχόμενο τηλεφωνήματος του πρωθυπουργού στον Ερντογάν, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο για την ώρα στην ατζέντα του πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμα:

Σοβαρό επεισόδιο στον Έβρο – Έπεσαν πυροβολισμοί

«Η ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να παίρνει διπλωματικές και πολιτικές πρωτοβουλίες για τη διευθέτηση του προβλήματος και την εξασφάλιση της επιστροφής τους στη χώρα μας το συντομότερο δυνατόν», τόνισε.

Και συνέχισε: «Για το θέμα αυτό και για τον προσδιορισμό των επόμενων βημάτων και πρωτοβουλιών θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5.00 το απόγευμα συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο».

Όσο αφορά στις σχέσεις του Πάνου Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε ότι όλα βαίνουν άριστα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις