Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τζήλος: «Μόλις γίνω καλά θα μιλήσω για όλα» – Το βίντεο με τον Τσουκαλά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζήλος: «Μόλις γίνω καλά θα μιλήσω για όλα» – Το βίντεο με τον Τσουκαλά που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Θανάσης Τζήλος, για επανεξέταση μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο Λαρισαίος διαιτητής μίλησε στην κάμερα του OPEN TV για το περιστατικό, αναφέροντας πως θα αναφερθεί σε αυτό με λεπτομέρειες, μόλις αναρρώσει πλήρως. «Μόλις γίνω καλά, θα μιλήσω για όλους […]

Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Θανάσης Τζήλος, για επανεξέταση μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ο Λαρισαίος διαιτητής μίλησε στην κάμερα του OPEN TV για το περιστατικό, αναφέροντας πως θα αναφερθεί σε αυτό με λεπτομέρειες, μόλις αναρρώσει πλήρως.

«Μόλις γίνω καλά, θα μιλήσω για όλους και για όλα. Δεν θα ήθελα να περάσει προς τα έξω η εικόνα ενός στραπατσαρισμένου ανθρώπου, για να μην νομίζουν ότι κέρδισαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο ντοκουμέντο από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή

Εδώ και ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί βίντεο από την εκπομπή Άντε γεια, των οπαδών του Ολυμπιακού, Άκη και Τάκη.

Οι χρήστες, δεν θα μπορούσαν να το αφήσουν ασχολίαστο.

https://twitter.com/gastone85/status/1075352187432329216

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις