Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τερέζα Μέι: Δεν είναι ψυχικά άρρωστος ο Τράμπ
ΚΟΣΜΟΣ

Τερέζα Μέι: Δεν είναι ψυχικά άρρωστος ο Τράμπ

Στο πλευρό του Τραμπ στέκεται η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι μετά τον σάλο που προκάλεσε το βιβλίο «Φωτιά και Οργή» του Μάικλ Γούλφ . Σύμφωνα με τον «Independent» η ίδια επέμεινε ότι ο Τραμπ είναι ένας άντρας που λαμβάνει αποφάσεις για το καλό των ΗΠΑ, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το «αν ο αμερικανός πρόεδρος είναι ψυχικά ασταθής», […]

Στο πλευρό του Τραμπ στέκεται η βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι μετά τον σάλο που προκάλεσε το βιβλίο «Φωτιά και Οργή» του Μάικλ Γούλφ .

Σύμφωνα με τον «Independent» η ίδια επέμεινε ότι ο Τραμπ είναι ένας άντρας που λαμβάνει αποφάσεις για το καλό των ΗΠΑ, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το «αν ο αμερικανός πρόεδρος είναι ψυχικά ασταθής», απάντησε: «Όχι, δεν το πιστεύω».

«Διαπραγματεύομαι με τον Ντόναλντ Τραμπ. Αυτό που βλέπω είναι ότι λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις προς όφελος των ΗΠΑ», υπογράμμισε χαρακτηριστικά στον ρεπόρτερ του BBC, Άντριου Μαρ.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός δήλωσε, ακόμη, ότι ο αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί τη χώρα, χωρίς ωστόσο, να διευκρινίζει το πότε.

Το βιβλίο «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» έγινε best seller σε χρόνο μηδέν, καθώς η κυκλοφορία του επισπεύστηκε μετά τη δημοσίευση αποσπασμάτων του, τα οποία προκάλεσαν «σεισμό» στο πολιτικό σκηνικό των ΗΠΑ, ενώ ακολούθησαν απειλές από τους δικηγόρους του Τραμπ για προσφυγή στη Δικαιοσύνη και μια ανεπιτυχής προσπάθεια να μη δημοσιευτεί.

Την ίδια ώρα, η πρωθυπουργός της Βρετανίας δήλωσε πως σύντομα θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου της έπειτα από την αναγκαστική παραίτηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ντάμιαν Γκριν τον Δεκέμβριο, αρνήθηκε όμως να επεκταθεί.

«Προφανώς, η αποχώρηση του Ντάμιαν Γκριν πριν από τα Χριστούγεννα σημαίνει πως ορισμένες αλλαγές πρέπει όντως να γίνουν, και θα κάνω ορισμένες αλλαγές», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις