Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τεράστια τρύπα κατάπιε αυτοκίνητα!
ΚΟΣΜΟΣ

Τεράστια τρύπα κατάπιε αυτοκίνητα!

Πανικός επικράτησε στην περιοχή του Ερζερούμ στην ανατολική Τουρκία, όταν η άσφαλτος υποχώρησε και τα αυτοκίνητα εξαφανίστηκαν. Η έντονη βροχόπτωση και πιθανές κακοτεχνίες μετέτρεψαν μέρος του δρόμου σε κρατήρα. Οι κάτοικοι είδαν την άσφαλτο να υποχωρεί στην κεντρική λεωφόρος Çaykara να πλημμυρίσει, αναφέρει η Μιλιέτ. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ στο σημείο εκτελούνταν εργασίες αγωγού […]

Πανικός επικράτησε στην περιοχή του Ερζερούμ στην ανατολική Τουρκία, όταν η άσφαλτος υποχώρησε και τα αυτοκίνητα εξαφανίστηκαν.

Η έντονη βροχόπτωση και πιθανές κακοτεχνίες μετέτρεψαν μέρος του δρόμου σε κρατήρα.

Οι κάτοικοι είδαν την άσφαλτο να υποχωρεί στην κεντρική λεωφόρος Çaykara να πλημμυρίσει, αναφέρει η Μιλιέτ. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ στο σημείο εκτελούνταν εργασίες αγωγού φυσικού αερίου.

Διαβάστε ακόμα:

Τραγωδία! Μετέδωσε live αιματηρό τροχαίο (vid)

Λόγω της καθίζησης, αρκετά σταθμευμένα αυτοκίνητα βρέθηκαν στο κενό. Αναφέρθηκαν, επίσης, πτώσεις τοίχων φτωχόσπιτων στην παραγκούπολη Ζεϊνέπ. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν θύματα, είτε επειδή οι ένοικοι απουσίαζαν, είτε γλίτωσαν ως εκ θαύματος.

Μία στέγη στην συνοικία Γκιούλμπασι καταστράφηκε από αστραπή.

Από τη Δευτέρα οπότε και εκδηλώνονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην ανατολική επαρχία Ερζερούμ, η ζωή παρέλυσε, πολλές οικίες και επιχειρήσεις πλημμύρισαν και οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ορμητικά ποτάμια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις