Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τελεσίγραφο Τραμπ για τον Μπράνσον – Ερντογάν: Γονατίζουμε μόνο ενώπιον του Θεού
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελεσίγραφο Τραμπ για τον Μπράνσον – Ερντογάν: Γονατίζουμε μόνο ενώπιον του Θεού

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε πλήρη ρήξη με την Τουρκία είναι ο Ντόναλντ Τραμπ Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε τελεσίγραφο στην Τουρκία με αφορμή την υπόθεση κράτησης του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσονα, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο «σουλτάνος». Ο Ερντογάν από την πλευρά του προειδοποίησε τις ΗΠΑ να μην ταπεινώνουν έναν σύμμαχο στο ΝΑΤΟ για […]

Τραμπ Ερντογαν

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε πλήρη ρήξη με την Τουρκία είναι ο Ντόναλντ Τραμπ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έστειλε τελεσίγραφο στην Τουρκία με αφορμή την υπόθεση κράτησης του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσονα, κάτι που αποκάλυψε ο ίδιος ο «σουλτάνος».

Ο Ερντογάν από την πλευρά του προειδοποίησε τις ΗΠΑ να μην ταπεινώνουν έναν σύμμαχο στο ΝΑΤΟ για έναν πάστορα.

«Εμείς γονατίζουμε μόνο ενώπιον του Θεού. Είναι λάθος να προσπαθούν να ταπεινώσουν την Τουρκία για έναν πάστορα. Απευθύνομαι στις ΗΠΑ για μία ακόμη φορά: Είναι ντροπή. Ταπεινώνεται έναν σύμμαχο στο ΝΑΤΟ για έναν πάστορα. Εμείς θα κάνουμε μόνο ό,τι απαιτεί η δικαιοσύνη», είπε σε ομιλία του ο Τούρκος πρόεδρος.

Ο ίδιος αποκάλυψε τα περί τελεσίγραφου από τις ΗΠΑ, για τον Αμερικανό πάστορα που κατηγορείται για τρομοκρατία στην Τουρκία.

«Θέλουν να απελευθερώσουμε τον Μπράνσον έως σήμερα το απόγευμα, με απειλές», ανέφερε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με την Hurriyet.

Δείτε ακόμη:

Recep-Tayyip-Erdogan

Ερντογάν: Στην Κύπρο μπήκαμε για να μην μας σφάξουν οι Ελληνοκύπριοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις