Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα ζώδια που θα “βαρεθούν” να βλέπουν χρήμα το 2019 & το ένα και μοναδικό, που γεννήθηκε για να πλουτίζει
PLUS

Τα ζώδια που θα “βαρεθούν” να βλέπουν χρήμα το 2019 & το ένα και μοναδικό, που γεννήθηκε για να πλουτίζει

Είναι πολύ περισσότεροι από όσους νομίζετε, αυτοί που πιστεύουν φανατικά στα ζώδια. Τόσο, που θεωρούν ότι τα άστρα καθορίζουν και το πορτοφόλι τους. Πάντως, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον ρόλο τους. Εκτός από αυτούς που ψάχνουν στα ζώδια για το πότε θα παντρευτούν, πότε θα κάνουν παιδιά και πότε θα απογειωθεί η καριέρα τους, […]

Είναι πολύ περισσότεροι από όσους νομίζετε, αυτοί που πιστεύουν φανατικά στα ζώδια.

Τόσο, που θεωρούν ότι τα άστρα καθορίζουν και το πορτοφόλι τους. Πάντως, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τον ρόλο τους.

Εκτός από αυτούς που ψάχνουν στα ζώδια για το πότε θα παντρευτούν, πότε θα κάνουν παιδιά και πότε θα απογειωθεί η καριέρα τους, υπάρχουν και εκείνοι που ψάχνουν στα άστρα απαντήσεις για το εάν και πότε θα γίνουν πλούσιοι.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα θα πρέπει να θεωρούν τους εαυτούς τους τυχερούς, καθώς οι περισσότεροι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη, ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Αυτό προκύπτει μετά και τη μελέτη της λίστας του Fortune με τους 400 πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη. Βάσει αυτής 28 δισεκατομμυριούχοι είναι Λέοντες.

Στη δεύτερη θέση οι Ταύροι, με 24 δισεκατομμυριούχοι να ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο και στην τρίτη οι Ζυγοί με 23 κροίσους.

Τις λιγότερες πιθανότητες για να γίνουν σύγχρονοι Μίδες φαίνεται ότι το έχουν οι Κριοί, καθώς μόλοι 12 δισεκατομμυριούχοι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Να λοιπόν ποιοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν δισεκατομμυριούχοι, σε περίπτωση που κάποιος πιστεύει βαθιά στα ζώδια: 

Λέων: 28

Ταύρος: 24

Ζυγός: 23

Υδροχόος: 22

Δίδυμοι: 21

Παρθένος: 21

Αιγόκερως: 21

Ιχθείς: 21

Καρκίνος: 20

Τοξότης: 18

Σκορπιός: 16

Κριός: 12

Οι αναλυτές παρακολουθούν τη σχέση μεταξύ του μήνα γέννησης και την επιτυχία, εδώ και χρόνια.

Πρόσφατα, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τορόντο διαπίστωσαν ότι τα μωρά που γεννιούνται το Σεπτέμβριο έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να αισθάνονται σίγουροι για τον εαυτό τους και να φοιτούν στο πανεπιστήμια.

Για το 2019 πάντως, ξεχωρίζοντας τα κυριότερα νέα, στο Σκορπιό θα έρθουν χρήματα το 2019, ενώ ο Αιγόκερως και ο Λέων θα πρέπει να συμμαζέψουν τα έξοδά τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις